Dikkatli olmakta fayda var

Elazığspor Kulübü, Nesine 2. Lig Kırmızı Grubun 6. Haftası'nda 6 Ekim Pazar günü Elazığ Atatürk Stadyumu'nda saat 19:00'da oynanan Çimentaş Elazığspor- Menemen FK Maçı'nın Biletli Seyirci Sayısı açıkladı.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan VE Temsilcimizin 3-0'lık mağlubiyetiyle sonuçlanan mücadeleyi protokol ve basın tribünü hariç, 16 Bin civarında toplamda ise yaklaşık 20 Bine yakın taraftarın mücadeleyi takip ettiği bildirildi. Bu müsabakadan elde edilen hasılat ile ilgili açıklama yapılmazken karşılaşmada 509 Resmî Güvenlik Görevlisi ile 115 Özel Güvenlik elemanı görev yaptılar.

TARAFTAR REKORA DOYMUYOR

Yeni sezonda da Elazığspor taraftarları rekora doymuyor. Takımlarını desteklemek için tribünleri dolduran Elazığspor, desteklerini ve tezahüratlarını maçın başında sonuna kadar ara vermeksizin sürdürerek süper lig takımlarını bile kıskandıracak enstantanelere imza atma devam ediyor.

TARAFTAR GRUPLARI BİRLEŞMİŞTİ

Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapan taraftar grupları Pazar akşamı Menemen FK ile karşılaşan Çimentaş Elazığspor'umuzun taraftar gruplarıyla yapılan toplantı sonucunda tek ses olma kararı alındığını duyurulmuştu.

DİKKATLİ OLMAKTA FAYDA VAR

Elazığspor'un 2. Lig'de verdiği mücadelenin en büyük avantajı ise ligde bulunan birçok takıma göre hem daha büyük ve modern bir stada hem de coşkulu bir taraftara sahip olmasıdır. Bu doğrultuda taraftarın da dikkatli olması ve takımın ceza yemesine neden olacak davranışlardan kaçınması büyük önem taşıyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme