Dersimspor'un geleceği Ahmet Atila ile şekilleniyor!

Elazığlı Teknik Adamlardan Ahmet Atila, Bölgesel Amatör Lig 3.Grup Ekiplerinden Dersimspor'la anlaştı.

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Dersimspor, yeni sezon için önemli bir adım attı. Elazığlı teknik adam Ahmet Atila, Tunceli temsilcisinin başına geçti. Amatör ligdeki hedeflerini yüksek tutan Dersimspor, Atila'nın liderliğinde bir üst lige yükselme mücadelesi verecek.

*ATİLA'NIN YARDIMCISI YİNE ELAZIĞLI

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 3. Grup'ta mücadele edecek Dersimspor'un hocası belli oldu. Tunceli temsilcisi, yeni sezonda Elazığlı teknik adamlardan İlimizin başarılı spor adamlarından Ahmet Atila ile anlaştı. Yeni sezonda büyük hedefler kuran ve bir üst lige yükselme amacıyla mücadele edecek olan Dersimspor, yapılan görüşmelerin ardından Teknik Direktörlük konusunda Ahmet Atila ile her konuda anlaşma sağladı. Atilla'nın yardımcılığını ise yine Elazığlı Antrenörlerden Engin Katı yapacak.

ATİLA: BAŞKANIMIZ SİNAN TUTUMAN'A SOSNSUZ TEŞEKKÜRLER

Anlaşma ile ilgili spor servisimize açıklamalarda bulunan Elazığlı Teknik Adam Ahmet Atila; “2024-2025 Futbol Sezonu için komşu şehrimiz Tunceli'nin il takımı olan Dersimspor'la anlaştım. Geçmişten günümüze çok yakın dostluklar arkadaşlıklar edindiğim adeta ikinci memleketimiz olan bu güzel kültür şehrine büyük başarılar yaşatabilmenin mücadelesinde olacağım. Kariyerimdeki 3.il takımının teknik sorumluluğunu üstlenmenin heyecanı ve gururunu yaşarken bana bu harika deneyimin fırsatını sunan başta değerli Başkanınız Sinan Tutuman beyefendi olmak üzere bütün yönetim kuruluna ve dersim kentine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BU ŞEHRİN TAKIMINI HAKETTİĞİ EN İYİ YERLERE TAŞIMAK İÇİN GEREKEN ÖZVERİ VE FEDAKARLIKLARA HAZIRIZ

“Adeta abi kardeş ilişkisi kurduğumuz başkanımız ve idarecilerimiz ile üstlendiğimiz sorumluluğun bilincinde olarak bu şehrin takımını hakettiği en iyi yerlere taşımak için gereken özveri ve fedakarlıklara hazır başarıya aç bir şekilde hareket edeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme