DEM'li Belediyenin Mağdur Ettiği Gazetecinin Mahkemesi Ertelendi 

Dem Partili Diyarbakır Bağlar Belediyesi yönetimi tarafından basın birimindeki görevinden alınarak parke taşı işine verilen, defalarca iş kodu değiştirilerek mobinge maruz bırakılan ve son olarak keyfi bir kararla 3 ay ücretsiz uzaklaştırma cezası verilen gazeteci Saffet Azbay'ın açtığı davada hakim bazı eksiklerin tamamlanabilmesi için duruşmayı 21 Kasım tarihine erteledi.

TAKİP ET

Diyarbakır 4.İş Mahkemesinde görülen duruşmaya kendisine hukuki destek veren Hak İş Konfederasyonu'na bağlı Hizmet İş Sendikası avukatıyla beraber katılan Saffet Azbay, mahkemeden iyi bir karar beklediklerini ancak verilen erteleme kararına da saygı duyduklarını ifade etti.

Bugüne kadar hep hukuk içinde kalarak mücadele verdiğini belirten Azbay, "Mağduriyetimizi bütün Türkiye biliyor. Bugüne kadar hukuk İçinde kaldık, pes etmedik, diz çökmedik. Sonuna kadar devam edeceğiz. Biz bu yola çıkarken zorluklarla karşılaşacağımızı tahmin ediyorduk. Bundan sonrası için de her şeye hazırlıklıyız. Bizim ruhumuzda pes etmek yok. Bağımsız Türk yargısının en doğru kararı vereceğine inanmıyoruz. Bu süreçte destek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Bakmadan Geçme