DARBE GİRİŞİMİ TOPLUMU BİRLEŞTİRDİ

Elazığ Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen farklı görüşlerdeki insanlar hep bir ağızdan vatanın bölünmeyeceğini haykırarak tepkilerini dile getiriyor

TAKİP ET
Elazığ Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen farklı görüşlerdeki insanlar hep bir ağızdan vatanın bölünmeyeceğini haykırarak tepkilerini dile getiriyor. Farklı siyasi partilere mensup insanların bir araya geldiği demokrasi mitingleri, Türk halkının tek vücut, tek yürek olarak yaşayabileceğinin de bir göstergesi oldu.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar, 'Türk halkı, darbelere karşı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bizim ecdadımız yüzyıllar boyunca birlikte yaşayabileceğimizi kanıtlamıştı zaten. Bizler de o ecdadın torunları olarak dünyaya yeniden birlikte yaşayabileceğimizi göstereceğiz. 15 Temmuz darbe girişimi bizleri bir araya getirdi ve umarız bu birlikteliğimiz kıyamete kadar devam eder. Burada her görüşten insan var. Bu görüntü dünyaya örnek olacak türden. Rabbim inşdigerah bu millete bir daha böyle olaylar yaşatmaz. Tek temennimiz bu' diye konuştular.

Bakmadan Geçme