Çözüme Kavuştu

 

İl Trafik Komisyonu kararı ile çift yönlü olarak trafiğe açılan Namık Çitçi Caddesinde araçların çift taraflı olarak park edilmesi

TAKİP ET


İl Trafik Komisyonu kararı ile çift yönlü olarak trafiğe açılan Namık Çitçi Caddesinde araçların çift taraflı olarak park edilmesi sorunu Hakimiyet Gazetesi sayesinde çözüldü.

KARAR ALINMIŞTI

Elazığ'ın en yoğun caddelerinden biri olan Namık Çitçi Caddesindeki park sorunu nihayet çözüldü.Geçtiğimiz günlerde İl Trafik Komisyonu tarafından caddelerin çift yönlü trafiğe açılması için önemli bir karar alınmış ve bu kapsam da Namık Çitçi Caddesi çift taraflı olarak trafiğe tekrar açılmıştı.Alınan karar sorunları tamamen ortadan kaldırmadığı gibi ve araçların yine çift taraflı olarak park edilmişti.

HAKİMİYET GAZETESİ YİNE GÜNDEME GETİRDİ

Yaşanan park sorununu defalarca gündeme getiren Hakimiyet Gazetesi,26.07.2017 tarihinde manşetten yayınladığı ‘'SORUN BİTTİ Mİ?'' haberi ile yetkilileri uyararak denetimlerin sıklaştırılmasını istemişti. Yetkililer yaptığımız haberi dikkate alarak denetimlerini sıklaştırdı ve Namık Çitçi Caddesindeki park sorununu çözüme kavuşturdu.

EKİPLER 24 SAAT DENETİM YAPIYOR

Hakimiyet Gazetesi'nin gündeme getirdiği park sorununa yakın ilgi gösteren Elazığ Emniyet Müdürlüğü ve Elazığ Belediyesi ekipleri cadde üzerinde denetimlerini yoğunlaştırdı.Çift taraflı araç parklarına izin vermeyen ekipler,gerekli cezai işlemleri de uygulayarak bu sorunun çözülmesini sapladı.

MAHALLE SAKİNLERİ MUTLU OLDU

Namık Çitçi Caddesindeki park sorununun çözüme kavuşturulduğu için mutlu olduklarını dile getiren Yeni Mahdigere Sakinleri;''Uzun zamandır aynı sorundan dolayı mahdigeremiz sıkıntılıydı.Defalarca araçlar yüzünden kavga edildi.Mahdigeremizde huzur kalmadı.Hakimiyet Gazetesi bizlerin yaşadığı sorunları dile getirdi.Çok şükür yetkililer bu soruna çözüm buldu.İnşdigerah bir daha böyle problemler yaşamayız.''diye ifade etti.

MÜCAHİT YANILMAZ VE DOĞAN CANGÜL'E TEŞEKKÜR

Özellikle Elazığ Belediyesi Başkanı Mücahit Yanılmaz ve İl Emniyet Müdürü Doğan Cangül'e gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ifade eden Mahdigere Sakinleri;''Sayın Yanılmaz ve Emniyet Müdürümüz Doğan Cangül bu soruna yakın ilgi gösterdiler.Ekipler aralıksız olarak caddede denetim yapıyor.Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.''dedi.















Bakmadan Geçme