CHP TOPARLANIYOR!

Elazığ'a birinci sıra adayını ilk olarak açıklayan CHP'de ilk etapta oluşan parti içi muhalefet, yerini adayın etrafında birleşmeye bıraktı

TAKİP ET
Elazığ'a birinci sıra adayını ilk olarak açıklayan CHP'de ilk etapta oluşan parti içi muhalefet, yerini adayın etrafında birleşmeye bıraktı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun şehrimize gelerek tabanına yönelik 'adayımıza sahip çıkın, ona verilen oy bana verilmiş oydur. Ayrılmayın bölünmeyin' tarzındaki telkin ve talimatları karşılık bulmuş olacak ki CHP'de ciddi bir toparlanma gözlemleniyor.

CHP'NİN KEMİK OYLARINDA KAYMA YOK

CHP gibi sol bir partiden, muhafazakr ve şeyh geleneğinden gelen bir adaya oy verip- vermeme konusunda bir süre ikilem yaşayan klasik parti tabanının CHP etrafında toplanmaya devam etmesi bu partiden başka partilere bir oy kaymasının olmadığını gösteriyor.

SEPTİOĞLU OYLARI BİR YERDE TOPLANABİLECEK Mİ?

CHP'nin kendi oyu üzerine Septioğlu oylarını ekleyerek milletvekilliğini kazanma hesapları yapan Feyzi Septioğlu'nun, ailenin oy potansiyelinin tümünü partisine çekmesinin zor olduğu ancak büyük bir oranda destek görebileceği belirtiliyor.

CHP'nin geleneksel oyları, Septioğlu ailesinin kendi oyları ve Palu yöresinin oylarıyla milletvekili çıkmanın hesaplarını yapan Feyzi Septioğlu, ilk kez milletvekilliğine bu kadar yakın konumunda.

Önümüzdeki günlerde CHP rüzgrının daha net olarak hissedileceği partide yüzler gülüyor.

Bakmadan Geçme