CHP GÜVEN VERMİYOR

FETÖ ne yapmış?

 

Ülkede kim varsa…

 

Dinlemiş…

 

İzlemiş…

 

Kaydetmiş…

&nbs

TAKİP ET
FETÖ ne yapmış?

 

Ülkede kim varsa…

 

Dinlemiş…

 

İzlemiş…

 

Kaydetmiş…

 

Kaset siyaseti yaparak ta siyasete ayar vermeye çalışmış.

 

Tabi bu bizim bildiklerimiz. Bürokrasi ve iş dünyasında kasetlerle neler yapıldığı zaman geçtikçe ortaya çıkacak.

 

İşte bu kaset siyasetinin en can alıcı noktası elbette ki CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yönelik yapılan kumpas olmuştu. Akabinde MHP'li bazı isimlere yönelik sürdürülen kara kampanyanın en güçlü silahı da yine kasetler olmuştu.

 

Neyse zaten bunlar malumun ilanı. Asıl burada tutacağımız en önemli  konu kaset siyasetinin ardından dizayn edilmeye çalışılan sistemin en önemli aktörü olan Kemal Kılıçdaroğlu'dur.

 

Hatırlarsınız kaset siyaseti öncesi bir rüzgr Kemal Kılıçdaroğlu'nu şişirmeye başlamıştı. 2009 mahdigeri idareler seçimlerinde İstanbul'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu bilinmeyen bir rüzgr tarafından popüler hale getirilmeye çalışılıyordu.

 

CHP'nin İstanbul'da kazanma şansı olmasa da CHP içerisinde kurtarıcı olarak dillendirilmeye başlanan Kılıçdaroğlu her seçimi olduğu gibi bu seçimi de kaybetti.

 

Ardından parti içerisinde hareketlilik başlatmaya çalıştı. Oraya Milletvekili Kemal, buraya Milletvekili Kemal…

 

Sonra bir gece o tarihlerde bilinmeyen bir el, şimdi tüm çıplaklığı ile ortaya çıkan FETÖ örgütü Deniz Baykal'a ait bir görüntüyü internete servis etti.

 

Kaset olayından sonra partinin Ağabeyi Milletvekili Kemal, Genel Başkan Deniz Baykal ile bir görüşme gerçekleştirmişti. Sonra kameralar karşısına geçerek olayı kınamış ve aday olacak mısınız diye gelen soruya ise ''HAYIR'' diyerek cevaplamıştı.

 

Sonra ne oldu kaset olayını çok iyi kullanan Ağabey Kemal Kılıçdaroğlu bir anda aday olacağını açıkladı ve Ecevit kasketi takarak geldiği salondan Milletvekili Kemal'den, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu  olarak çıktı.

 

Tabi girdiği her seçimden başarısız olmasını bir kenara bırakacak olursak, CHP'yi başarılı bir şekilde dizayn ettiğini söyleye biliriz. Deniz Baykal'ın o gerçek muhalefetinin yerini, Kılıçdaroğlu'nun çirkef muhalefeti aldığını gördü Türkiye.

 

 

 

Bakmayın siz 15 Temmuz'dan sonra CHP'nin ılımlı muhalefet yaptığına ben şahsen Kemal Kılıçdaroğlu'nun ılımlı siyasetine ve 15 Temmuz'a olan bakışına inanmıyorum. İstanbul'da yapılan Demokrasi ve Şehitler mitingine bile zar zor parti meclisi kararıyla katılan ve şehitleri anıp, FETÖ'ye sert bir dil kullanacağına manifestoda bulunması  bunun en açık örneğidir.

 

İşte bu yüzden ben Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP seçmenine bu konuda güvenmiyorum.

 

Güvenmemeye de devam edeceğim…

 

Bakmadan Geçme