Cenaze Aracında Uyuşturucu

Narkotik Büro ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında bir operasyon gerçekleştiriyor.

TAKİP ET

İstanbul'dan Adana'ya cenaze taşıdığı ileri sürülen İBB'ye ait aracı, Adana Emniyeti'ne bağlı ekipler durduruyor.

Araçta yapılan aramada, onlarca kilo uyuşturucu madde ele geçiriliyor.

Olayla ilgili olarak 1 cenaze aracı sürücüsü, 2'de Diyarbakır'da olmak üzere 3 zanlı gözaltına alınıyor.

Yapılan operasyon, geçtiğimiz yıllarda özellikle mezarlıklar müdürlüğünde HDP'ye yakın bir derneğin referansıyla işe alım süreçlerini akıllara getirdi.

Olayın terörle bağlantısı var mıdır yoksa resmi cenaze aracının uyuşturucu kaçakçılığında kullanıldığı bir organize iş midir sorularının cevaplarını önümüzdeki günlerde öğreneceğiz.

Bu olayla bir gerçek daha ortaya çıktı ki insanların en acılı günleri ve bunlarla ilgili transferler bile kanunsuz işlere alet ediliyor.

Kimsenin tabutun içine bakmayacağı gerçeğinden hareket eden suç örgütleri, uyuşturucu yakalama da büyük yetenekleri olan narkotik köpekleri anlaşılan hesaba katmamışlar. Polislerin iyi niyetleri ile birçok kontrol noktasında durdurulma ihtiyacı bile görülmeyen cenaze araçları meğer hangi işlerin vasıtası ve aleti oluyormuş. Desene bundan sonra her cenaze aracını gördüğümüzde fatiha okumak yerine bu olay aklımıza gelecek.

Yorumlar 1
ali doğan 11 Ekim 2022 11:23

PEKİ BU ARAÇKİME AİTMİŞ HABERİN DEVAMINA BAKTINIZMIDA YOKSA İBB YAZISI YETERLİ GELDİMİ YADA DAHA ÖNCE BU TÜR OLAYLAR NASIL OLMUŞ BAKTINIZMI GEÇMİŞ ZAMANDA KARAYOLLARI KARKÜREME ARACI YAPMIŞLARDI BUNU KARAYOLLARIMI YAPMIŞ OLDU

Bakmadan Geçme