Bunu Elazığ'a Yakıştıran Var mı?

Yaz sezonun açılması ile birlikte hem yüzmek hem de piknik yapmak isteyenlerin uğrak noktası olan hazar gölü kıyısı şimdiden ziyaretçilerin bıraktıkları çöpler ile kirlenmiş vaziyette.

TAKİP ET

Sivrice'de bulunan Hazar Gölü, havaların ısınması ve yaz sezonunu açılması ile birlikte vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Hazar Gölü kıyısına giden vatandaşlar hem suya girerek serinliyor hem de piknik yaparak aileleri ile eğlenceli vakit geçiyor.

Ancak vatandaşların bir kısmı Hazar Gölü ziyaretlerinin ardından çöplerini toplamadan sahilden ayrılıyor. Sahildeki kirliliğin artması daha sonrasında göl kıyısına giden ziyaretçiler tarafından tepki toplarken, vatandaşlar yetkilerden sahil için temizlik çalışması başlatmasını talep etti.

Yorumlar 5
Ali 22 Haziran 2024 22:00

Seçim zamanı ortaya düşerler.... yalvarır gibi oy isterler.................seçimden sonra kaybolurlar.......en basit 3 yıl oldu Yemişlik tokileri binadan başka bişey yok.......ağaçlar da kurudu......hizmet yok binaları da kurutmasalar iyi.........

AHMET ÖRNEK 22 Haziran 2024 19:36

HAYVANIN VARDIĞI YERDE OT OLUR İNSANIN VARDIĞI YERDE PİSLİK OLUR

Fatih 22 Haziran 2024 12:05

Elazığ halkı gittikçe kendi benliğini kaybediyor, bu çirkin manzarada Elazığ halkının nasıl bir durumda olduklarını gösteriyor.

Eeednan 22 Haziran 2024 10:32

Işte bu yuzden bu şehir bir adım oteye geçemiyor 30 yildir yerel kanallarda köy kaldık diye dert yanarlar ama kimse neden ini niçin ini sorgulamaz durmak yok uyumaya devam çöp içinde

LG 21 Haziran 2024 13:19

Bir Elazğlı olarak maalesef hiç ama hiç şaşırmadım. Tam tersi olsaydı "Vay be!" derdim.

Bakmadan Geçme