'BU MEMLEKETİ HEP BERABER KALKINDIRMAK ZORUNDAYIZ'

Çözüm sürecinin sonuçlarının çok net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan Serdar, 'Ben bu bölgenin insanıyım bu nedenle ç

TAKİP ET
Çözüm sürecinin sonuçlarının çok net bir şekilde görüldüğünü vurgulayan Serdar, 'Ben bu bölgenin insanıyım bu nedenle çözüm sürecini yakından takip ediyorum. Süreç bizim çok önemlidir. Ak dağların eteklerinde olan köylerimiz, beldelerimiz ve ilçelerimiz var. Çözüm süreciyle buralarda yaşayan insanlarımız, hayvancılık ve tarım yapacak güven ve huzur içerisinde köylerde yaşamalarını sürdürecektir' dedi.

Ak Parti'nin başından beri hizmet sloganıyla yola çıktığını kaydeden Serdar bu memleketin, Türküyle, Kürdüyle,  Zazasıyla, Çerkeziyle kardeşlik projesini hayata geçirdiğini belirtti.

Serdar, 'Bu memleketi hep beraber kalkındırmak zorundayız. Farklılıklarımız bizim zenginliklerimizdir. Irk farklılıkları, birbirimiz arasında çatışma konusu olmamalı. Toplumun gelmiş olduğu nokta bu bölgenin güvenli bir liman halini aldığını kanıtlar.

Serdar son olarak Elazığ'ı bir bütün olarak düşündüklerini ifade ederken Elazığ'ın çözülemeyecek sorunu olmadığını ve problemleri aşama aşama çözeceklerinin altını çizdi.

Bakmadan Geçme