Bu makina Elazığ'da değil bölgeye hizmet veriyor.

Yaklaşık 12 yıldır Elazığ ve çevre illere hizmet veren Favori Gergi Tavan'ın sahibi Mikail Ülkü, gergi tavan ve 3D poster üretimine devam ettiklerini belirtiyor.

Firma, Elazığ ve komşu illerde gergi tavan ve 3 boyutlu duvar kağıdı ihtiyaçlarını karşılayarak dekorasyon sektöründe önemli bir rol üstleniyor.

GENİŞ ÜRÜN YELPAZESI VE GÜNLÜK TESLiMATLAR

Mikail Ülkü, makinenin üretim kapasitesinin günlük teslimatlarla il içi ve çevre bölgelere hizmet sağladığını ifade ediyor. "Müşterilerimize, ahşap ve plastik lambrilerden 3D panellere kadar birçok farklı dekorasyon seçeneği sunuyoruz," diyen Ülkü, firmanın stoklu çalışarak sürekli ürün temin edebildiğini ve özellikle ahşap lambriler ile plastik 3D panellerin bölgede sıkça tercih edildiğini vurguluyor.

DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGELERiNDE YOĞUN TALEP

Firma, özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden yüksek talep alıyor. İç Anadolu'da daha az yoğunluk olsa da sundukları uygulamalı hizmetlerle bu bölgedeki müşteri sayısı da her geçen gün artmakta. Ülkü, "Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da daha fazla tercih ediliyoruz, bu da sunduğumuz kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetinin bir göstergesi," şeklinde konuştu.

DEKORASYON ÜRÜNLERİNDE İDDİALIYIZ

Mikail Ülkü, duvar kağıdı konusunda iddialı olduklarını ifade ediyor. "700 TL'den başlayan fiyatlarla Elazığ halkına uygun fiyatlı ve kaliteli dekorasyon çözümleri sunuyoruz. Stoklarımızda yaklaşık 3 bin ruloya yakın duvar kağıdı bulunduruyoruz, bu sayede müşterilerimizin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde yanıt verebiliyoruz," diyor.

MERMER PANELLER VE DEKORASYON ÇÖZÜMLERİ

Firma, ahşap ve plastik lambrilerle beraber dekorasyonu daha da iyi hale getirmek için mermer paneller de sunuyor. "Stoklu çalışma prensibimiz sayesinde müşterilerimiz, istedikleri zaman ürünlerimize ulaşabilir," diyen Ülkü, bölgenin ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi ve estetik çözümler sunduklarını belirtiyor.

Özel Haber

Bakmadan Geçme