Bu coğrafyada tesadüfe yer yoktur

Ankara'da 5 şehit verdiğimiz TUSAŞ saldırısını hangi örgütün yaptığına dair sorular cevabını buldu.

TAKİP ET

Saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden birinin PKK üyesi Rojger kod adlı Ali Örek, kadın teröristin ise PKK üyesi ve bir dönem Hakkari HDP örgüt üyeliği yapan Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi.

Eylem tarzı ve eylemde kullandıkları silah ve bunları kullanma teknikleri bu konuda eğitimli olduğu belli olan teröristlerin PKK bağlantılı olması çok şaşırtmadı.

Bu saldırının Bahçeli'nin çağrısı ve bu çağrıya olumsuz bakmayan Ak Parti ve CHP'nin varlığı PKK'yı daha doğrusu Ortadoğu'da emelleri olan ve bunu bu örgüte taşere eden ABD'yi ürkütmüş olabilir.

Bu saldırı ile düne kadar savunma sanayi yatırımlarını küçümseyen ve çok da gerekli görmeyen çevreleri de bilinçlendirmiş hatta kenetlenmesine sebep olmuş gibi görünüyor.

Düne kadar Bayraktar Holding'in şahsında bu yatırımları gereksiz ve birilerini zengin etme gözüyle bakan çevrelerin, birdenbire TUSAŞ sevdalısı kesilmeleri olumlu bir gelişme.

Türkiye, coğrafya olarak zor bir bölgede yaşıyor ve bu coğrafyada hiçbir şey tesadüf değildir. Kapalı kapılar ardında ve Ortadoğu'nun başta petrol olmak üzere tüm madenlerini sömürme iştahıyla bu bölgeye bakan çevrelerin uzun vadeli planları devam ediyor ve bundan sonra da edecek.

Bu planları en kolay gerçekleştirme yöntemi de terör örgütlerini destekleyerek ve bunu da aleni yaparak hakimiyetini devam ettirmek.

Türkiye birçok dış ve içerdeki hainlerine rağmen güçlü ve köklü bir devlettir. Değil PKK, Çanakkale'de olduğu gibi dünyanın en güçlü devletleri de birleşip gelse, dökülecekleri yer ya Akdeniz ya da cehennem çukuru olacaktır.

Bakmadan Geçme