'BİRLİK OLMAK'

  Yeni dünya düzeninde küresel güçlerin ve uşaklarının haince hazırladığı planlar teker teker ortaya çıkıyor

TAKİP ET
  Yeni dünya düzeninde küresel güçlerin ve uşaklarının haince hazırladığı planlar teker teker ortaya çıkıyor. Lafı dolandırmaya ve uzatmaya hiç gerek yok. Artık süslü cümleler kurmak için pek fazla zamanımız da yok! 15 Temmuz gecesi yaşadıklarımızın arkasında uluslararası kalpazanların olduğu apaçık ortadadır. İçimizdeki hainleri kullanarak bizi yönetebileceklerini sananlar bugün de yarın da hüsrana uğrayacaktır. Bizim üzerimize düşen oluşturmaya çalıştırdıkları düzene karşı çıkarak dünyaya medeniyet dersi veren atalarımıza layık olmaktır. Yıllarca kardeşi kardeşe kırdıranlar yeniden sahnededir. Sağ-sol, Sünni-Alevi, Türk-Kürt, Laz-Çerkez artık dayanışma içinde olmalıdır. Demokrasinin meşru zemini muhafaza altında tutulmalıdır. 3. Dünya ülkesi konumuna düşmemek yani elin memleketinde kucağımızda çocuğumuzla tekmelenip yere serilmemek için; 'milli irademize' sahip çıkmamız gerekiyor. Birbirimizi anlamamız, dinlememiz sorunlarımızı konuşarak çözmemiz gerekiyor. Unutmayın bombalanan 'Gazi Meclis' bütün sorunlarımızın çözüm adresidir. Demokrasimizi müdafaa edersek bütün sorunlarımız bu meknda çözüme kavuşacaktır.

***

  Bir düşünsenize her şey ne kadar basit aslında… Kardeşin kardeşiyle karşı karşıya geldiği şu günlerde aramıza nifak tohumları serpmeye çalışanlara haddini bildirmek… Güzel yarınlara uyanmak ve atalarımızın bize bıraktığı medeniyeti yüzyıllar sonrasına taşımak ne kadar da kolay. Bunun için yapmamız gereken' birlik olmak' ve 'demokrasimize sahip çıkmak'.

  Yaşadığımız her şeye rağmen sağduyumuzu korumamız gerekiyor. Evet, sokaklarda demokrasimiz için mücadele edelim ancak birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmasına asla ama asla izin vermeyelim ve ne olursa olsun öfkemizle hareket etmeyelim! Sağduyulu olalım, mantıklı hareket edelim.  Bu noktada da herkesin üzerine büyük görev düşüyor. Özellikle sosyal medyadan yayılan resmi olmayan bilgilere itibar etmeyelim! Hakkımızı sonuna kadar savunalım ve kardeşçe demokrasimizi müdafaa edelim.

***

  Bazı kendini bilmezler olayları tam olarak araştırmadan sebebini öğrenmeden içlerine adeta müneccim kaçmışçasına yorumlamaya kalkıyor. Özellikle bazı medya kuruluşları sosyal medyayı kaynak alarak söylentileri haberleştiriyor. Durum böyle olunca da insanların bu söylentilere inanıp ona göre davranış sergilemesi kaçınılmaz oluyor. Hassas bir dönemde olduğumuz göz ardı edilerek prim sağlanmaya çalışılıyor. 

Bakmadan Geçme