BİLİMSEL VE TEKNOLOJİK BİLGİLER İLE HİZMET VERİLECEK

Jeofizik Mühendisi Veysel Kaya ve Jeoloji Yüksek Mühendisi Cahit Özen tarafından hizmete açılan 'Magma Jeoteknik İnşaat Mühendislik' belediyelere, çeşitli kurum ve kuruluşlara ve halkımıza jeolojik, jeofizik, jeoteknik etüt, mikrobölgeleme, hidrojeolojik etütler, temel sondajları ve bağlantılı konularda hizmetler vermeyi amaçlıyor.

TAKİP ET
Firma bünyesinde alanında uzman; deneyimli Jeoloji ve Jeofizik Mühendisleri gibi meslek uzmanlarından oluşan disiplinli bir kadro bulunuyoe.

Konu ile ilgili yapılan açıklamada,''Magma Jeoteknik' uygun yerleşim alanlarının saptanması, planlanması ve parsel düzeyinde sondajlı jeolojik-jeoteknik etütler ile tünel, gölet ve baraj enjeksiyonları, yol, köprü gibi mühendislik yapıları ile yeni imara açılacak alanların jeolojik-jeoteknik etütlerinin, mikrobölgeleme etütlerinin hazırlanması ve bunlar için gerekli olan temel sondaj kuyularının açılması işlerini yapmak amacıyla kurulmuştur.

Müşteri memnuniyetini ön planda tutan 'Magma Jeoteknik' alanıyla ilgili teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek kendini sürekli yenilemeyi amaçlamaktadır. 'Magma Jeoteknik' bir deprem şehri olan Elazığ'da ihtiyaç duyulan bilimsel ve teknolojik bilgilerle gelişmeleri yakından takip ederek insanımızın hizmetine sunacaktır.'denildi.

Bakmadan Geçme