BELEDİYESPOR DİRSEK TEMASINDA! 0-2

Haber: Hüseyin Kabukçu
Spor Toto 3

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'un 28. Haftası'nda deplasmanda Denizli Bş. Belediyespor ile karşılaşan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, rakibini 2-0 mağlup etti. Play-Off hattındaki yakın rakipleri Bayrampaşa ile Düzyurtspor'un mağlup olduğu haftada temsilcimiz altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Cumartesi günü saat 13.30'da Denizli Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda oynanan ve Hatay Bölgesi C Klasman Hakemi Hamit Basık'ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Gökhan, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Serhat, Volkan, Nihat, Mehmet Güler, Ekrem Sütçü, Metehan, Ekrem Aydemir ve Bedirhan onbiriyle çıktı.
Karşılaşmaya etkili başlayan temsilcimiz 12. Dakikada orta sahanın maestrosu Ekrem Sütçü'nün golü ile 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarıda da üstün oyununu sürdüren temsilcimiz, 65'te bir diğer yıldızı Metehan Andaç Özlü'nün golüyle 2 farklı öne geçmeyi başardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Elaziz Belediyespor sahadan 3 puanla ayrılmayı başardı. Puanını 42'ye yükselten temsilcimiz, play-off yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı.
Üst üste 2. galibiyetini alan Hacı Arif Turgut'un talebeleri, ligin 29. haftasında Çarşamba günü Ankara Adliyespor ile karşılaşacak.

28. HAFTANIN SONUÇLARI
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta 28. Hafta karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı;
Denizli Bş. Bld. 0-2 Elaziz Belediyespor
Payasspor 0-0 Diyarbekirspor
Sakaryaspor 5-0 Orduspor
Darıca G.Birliği 3-0 Orhangazispor
Adliyespor 1-1 Maltepespor
Afjet Afyonspor 3-0 Bayrampaşa
Sultanbeyli Bld. 1-2 Tarsus İdman Yurdu
Bergama Bld. 4-1 Muğlaspor
B.İ. Düzyurtspor 1-2 12Bingölspor

Bakmadan Geçme