BELEDİYESPOR 1 PUANLA BAŞLADI

Haber: Hüseyin Kabukçu
Spor Toto 3

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden kırmızı-lacivertli temsilcimiz Elaziz Belediyespor, sezonun açılış maçında konuk ettiği Afjet Afyonspor ile golsüz berabere kaldı. Saat 19.00'da Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynanan ve İstanbul Bölgesi C Klasman Hakemi Yalçın Taşkınfurat'ın düdük çaldığı maç öncesi kupa töreni düzenlendi. Geçtiğimiz sezonu Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonlukla tamamlayan kırmızı-lacivertli temsilcimiz Elaziz Belediyespor, maç öncesi düzenlenen törenle kupasına kavuştu. 
TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, şampiyonluk kupasını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a takdim etti. Yanılmaz'ın takım kaptanı Gökhan Zirekli'ye kupayı takdim etmesiyle birlikte coşku tavan yaptı.

HER İKİ TAKIM DA TEMKİNLİ BAŞLADI!
Düzenlenen kupa törenin ardından temsilcimiz Elaziz Belediyespor; Gökhan Zirekli, Serhat, Emrah Çalışlar, Emrah Yollu, Mertcan, Deniz Pıtır, Hakan Albayrak, Ekrem Sütçü, Tufan Deniz, Metehan ve Okan onbiriyle sahadaki yerini aldı. Müsabakanın ilk yarısında her iki takım da savunmaya ağırlık verirken, temsilcimiz 28. dakikada %100'lük fırsatı Ekrem Sütçü ile değerlendiremedi. Rakip Afjet Afyonspor'un da bir şutu direkten oyun alanına geri döndü. Takımlar soyunma odalarına 0-0'lık eşitlikle gitti.

ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI!
Teknik Sorumlu Bülent Güllü maçın 2. yarısına Metehan - Ekrem, Deniz Pıtır - Mehmet Güler değişiklikleri ile başladı. Özellikle Ekrem'in oyuna girmesiyle sol kanattan ataklar geliştiren temsilcimiz, bir türlü aradığı golü bulamadı. Müsabakanın 66. dakikasında Afyon ekibinden İbrahim, ceza sahası dışında topu elle kontrol etmesi nedeniyle 2. sarı karttan kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Bu dakikadan sonra skoru koruma adına iyice geriye yaslanan Afyonspor savunmasını bir türlü aşamayan kırmızı-lacivertli ekibimiz 90 dakika sonunda sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı. Elaziz Belediyespor, ligin 2. haftasında Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Bakmadan Geçme