Başkan alan: 'Firmalarımızın başarılarıyla gurur duyuyoruz'

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, ilimizde başarılı olan iş insanı ve firmalara yönelik üye ziyaretlerini sürdürüyor.

TAKİP ET

Üye ziyaretleri kapsamında ilk olarak OGK Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı. Osman Yanlıç'ı ziyaret eden Başkan Alan, “Hizmet sektöründe başarılı çalışmalara imza atan Ticaret ve Sanayi Odamızın çok kıymetli üyesi kardeşim Osman Yanlıç Beyefendiyi başarılarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Kendilerini ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Yanlıç, Başkan Alan'a teşekkür etti.

Başkan Alan'ın üye ziyaretleri kapsamında ikinci durağı ise HAYMA İnşaat Taahhüt Madencilik Nakliye Hayvancılık Petrol Enerji Yol Yapım Sanayi Ticaret A.Ş oldu.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Karakaya'yı şirket merkezinde ziyaret eden Başkan Alan, “İnşaat ve taahhüt sektöründe başarılı işlere imza atan Hayma İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı değerli dostum Sayın Haydar Karakaya Bey'i ziyarete geldik. Yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı odamız ve şahsım adına kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Alan, ziyaret sonrası her iki firma sahibine hayata geçirdikleri başarılı projeleri anısına plaket takdim etti.

Geçtiğimiz yıl başladıkları üye ziyaretlerine devam ettiklerini ifade eden Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, “Hayata geçirdikleri önemli projelerle gururumuz olan ve göğsümüzü kabartan firmalarımızın varlığı ile daha da mutlu oluyor ve sayılarının her gün artmasından memnuniyet duyuyoruz. Üreten, istihdam sağlayan her bir firmamıza şehrimize ve ülkemize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme