Başkan Yılmaz: 'Taraftara her zamankinden daha çok ihtiyacımız var'

Muhabirimiz Mustafa Balta'nın düzenlediği 'Mustafa Balta ile kimdir' Programının ilk konuğu Elazığspor Kulüp Başkanı Ahmet Feti Yılmaz oldu. Başkan Yılmaz önemli açıklamalarda bulundu.

Futbolu çok sevdiğini belirten Yılmaz: “1974 Elazığ doğumluyum. Burada okudum bu memlekette babamdan kalan ticarethaneyi devraldık inşaat malzemeleri satıyorum. Evliyim, 3 çocuğum var. Futbolu seviyorum. uzun zaman amatör liglerde, Fırat Üniversitesin'de özellikle yöneticilik yaptım. Benim için çok büyük bir keyifti futbolla uğraşmak. Sonra da nasip oldu Elazığspor'a geldik başkan oldum.” Dedi.

“MALİ İSTİKRARA ÖNEM VERİYORUZ”

İyi işler yapmaya çalışıldığına değinen Başkan Yılmaz: “Taraftar saha dışındaki en büyük gücümüz. Bunu da zaten geçen yıl ziyadesiyle gösterdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Minnettarız Allah razı olsun. Bu yıl aynı heyecanla ve aynı coşkuyla bizlerin yanında olduklarını hissettirdiler çok teşekkür ederiz. Bizi desteklemeye devam etmelerini rica ediyorum. Takıma inanmalarını yönetime inanmalarını rica ediyorum. İyi işler yapmaya gayret ediyoruz. Doğru işler yapmaya gayret ediyoruz. Kulüplerin en zorlandıkları şey mali yapı. Özellikle bu dönem için konuşuyorum. Mali istikrara önem veriyoruz. O kapsamda da oyuncu seçimleri yapmaya çalışıyoruz. Hem kulübe faydalı olması lazım hem maddi disiplini bozulmamak lazım. Bu şekilde seyircinin talebi çok oluyor. Bu da olması gereken bir şey bence. Bizler aksiyon almalıyız.” İfadelerine yer verdi.

"TARAFTARA HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK İHTİYACIMIZ VAR"

Taraftara ihtiyacımız var diyen Yılmaz: “Tabi hem seyircimizin bu istek ve taleplerini gözünde bulundurarak hem de kulübümüzün gerçeklerini, doğrularını gözünde bulundurarak ikisini harmanlayıp iyi bir takım yaptığımıza inanıyorum. Bence onlar da inandı. Ben onu hissedebiliyorum. Zaman zaman işte maç çıkışlarında ya da telefonda ya da yanıma geldiklerinde yolda sadıklarında konuşuyoruz, onlar da takıma inandı bence. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Tabii ki eksiklerimiz yediklerimiz vardır belki olacaktır. İlerleyen haftalarda ne getirir, ne götürür bilemeyiz. Biz iyi olması için gayret ediyoruz. Ona göre tekrar bir pozisyon alabiliriz. Taraftara bizim çok ihtiyacımız var. Her zamankinden daha çok taraftara ihtiyacımız var. Çünkü biz tekrar hedefe giden bir takım kurduk ve bu hedefe giderken en önemli şey taraftar.” Dedi.

"EKSİK GÖRDÜĞÜZ POZİSYONLARA TRANSFER DEVRE ARASINDA TRASFER YAPABİLİRİZ"

Transfer yapabiliriz diyen Başkan: “Hepsi hocamızın transfer komitemizin istediği takip ettiği, birçoğu taraftarımız tarafından sizler tarafından bilinen oyuncular. Tabii ki bakacağız eksik gördüğümüz pozisyonlara transfer yapabiliriz. Görmemiz lazım daha çok erken. 3 Haftalık bir periyot geride bıraktık ama bu futbol takımları için form tutmaları oyuncunun form tutması, oyuncunun kendini göstermesi açısından erken bir dönem. Eğer gerekli görürsek Elazığspor'da her zaman transfer bitmez. İnşallah tahta gibi derdimizde olmayacak Allah nasip ederse transfer yapabiliriz. Gerek görürsek muhakkak gerekli pozisyonlara gerekli oyuncular alınacaktır.” Şeklinde konuştu.

"VAN DEPLASMANININ CENTİLMENCE BİR MAÇ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM"

Van deplasmanı dostluk içerisinde olsun diyen Başkan: “Doğunun iki güzide takımı karşılaşacak. Ben dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Çünkü doğuda çok takım kalmadı. Van'da çok kıymetli değerli bir takımımız. Aynı fikstürde mücadele ediyoruz. Ben centilmence bir maç olmasını temenni ediyorum. İyi olanın kazanacağı, saha içerisinde ve sağ dışarısında, dostluğun, arkadaşlığın, kardeşliğin daha da pekişeceği bir atmosfer olmasını canı gönülden arz ediyorum. Ben eminim öyle de olacaktır inşallah.” Dedi.

ELAZIĞ HALKI TAKIMINI DESTEKLESİN

Son olarak şunları dile getiren Başkan Yılmaz: “Çok kıymetli seyircimize bize inanmalarını desteklemelerini istiyorum. İyi bir yönetim kurduk, iyi arkadaşlarla yola devam ediyoruz, iyi bir oyuncu grubumuz, iyi bir teknik direktörümüz var. Hepsi birbirinden karakterli insanlar. Bu takıma hakikaten inanıyorum ve güveniyorum. Seyircimizden Elazığ halkından bizleri desteklemesini, sonuna kadar arkamızda olmalarını temenni ediyorum. Biz inşallah sezon sonunda ipi göğüslemeyi hedef aldık. Bu yolda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hepimiz için hayırlı, sonu güzel biten bir lig temenni ediyorum.” Diyerek konuşmasını bitirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme