BAŞKAN YANILMAZ HOLLANDA ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

Başkan Yanılmaz, Hollanda ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, 'Ziyaretimiz kapsamında Den Haag Uitenhage Salonu'nda ve Zaandam Sultan Ahmet Camii Konferans Salonu'nda hemş

TAKİP ET
Başkan Yanılmaz, Hollanda ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, 'Ziyaretimiz kapsamında Den Haag Uitenhage Salonu'nda ve Zaandam Sultan Ahmet Camii Konferans Salonu'nda hemşerilerimizle bir araya geldik. Ziyaretlerimiz doğrultusunda, Den Haag Palu Mirahmet Köyü Derneği, Den Haag Stıchtıng Yozgatlılar Derneği, Den Haag AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı, Den Haag Türk Platformu, Den Haag MÜSİAD ve Den Haag'da yaşayan Erzurumlular tarafından düzenlenen kermesi ziyaret ederek, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın büyük ilgi ve sevgisiyle karşılaştık. Vatandaşlarımız ülkemizin içinde bulunduğu bu süreç açısından 1 Kasım seçimlerine çok farklı bakıyorlar. AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı dönemini çok iyi analiz eden vatandaşlarımız, ülkenin sahip olduğu gücü kaybetmemesi ve ülke üzerinde kurulan hesapların boşa çıkması için büyük bir heyecanla sandığa gidecekler' dedi.

AK Parti'nin yurtdışında yaşayan vatandaşlara ilişkin hazırlanan Yurtdışı Seçim Beyannamesi'nin vatandaşlar tarafından heyecanla karşılandığını belirten Başkan Yanılmaz, 'Yurt dışı seçim beyannamemizle yurtdışında yaşayan vatandaşlarımıza özellikle eğitim ve kültürel alanda pek çok yenilikle destek sağlanacak. AK Parti, 13 yılda vatandaşlarına, ülkesine kazandırdığı önemli kazanımlar ve önümüzdeki dönemde kazandıracağı kazanımlar için yeniden ve daha büyük bir güçle tek başına iktidara gelecektir' diye konuştu.

BAŞKAN YANILMAZ, 'SON HABER'DE'

Öte yandan Son Haber.eu isimli haber sitesi Başkan Yanılmaz'ın Hollanda temaslarını, 'Başkan Yanılmaz, Holanda'da Tarih Dersi Verdi' başlığıyla duyurdu. Haberde, Başkan Yanılmaz'ın 1940'lı yıllardan başlayarak Türkiye'nin dünü ve bugüne gelişini anlatan konuşmasında, ülkenin hızlı değişim ve gelişimini istemeyen güçlerin AK Parti iktidarını durdurmayı hedeflediğini ve ancak Türkiye'nin 13 yıllık kazanımlarını kaybetmemek için yeniden AK Parti'yi iktidara taşıyacağını söylediğine yer verildi. 

Bakmadan Geçme