BAŞKAN YANILMAZ'DAN, TURAN KARAHAN'A 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ

Başkan Yanılmaz, 'Turan Bey başarılı hizmetleriyle öne çıkmış başarılı bürokratlarımızdandır

TAKİP ET
Başkan Yanılmaz, 'Turan Bey başarılı hizmetleriyle öne çıkmış başarılı bürokratlarımızdandır. İnanıyorum ki yeni görevinde de tarım sektörüne yönelik Elazığımız için çok önemli hizmetler sunacaktır' dedi.

 

Elazığ'ın bir tarım şehri olduğuna dikkat çeken Başkan Yanılmaz, 'Yeraltı, yer üstü zenginliklerimizle birlikte tarım alanında da önemli bir potansiyele sahibiz. İlimizde tarım sektörünü yeniden canlandırmak için ve sahip olunan bu zenginliği Elazığ'a bir katma değer olarak ortaya koymak için önemli çalışmaların yapılması gerekiyor. Sayın Turan Karahan, inanıyorum ki bu çalışmaları çok iyi organize edecek ve Elazığımız tarım alanında da Türkiye'de önde gelen illerden biri olacaktır' diye konuştu.

 

Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan ise ziyaretinden dolayı Başkan Yanılmaz'a teşekkür ederek, 'Yaklaşık 4 yıldır Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörlüğü görevinde üreticilerimize hizmet etmeye çalıştık. Bu yeni görevimizde tarım ve hayvancılıkla ilgili politikaların belirlenmesi noktasında gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu yöndeki çalışmalarımızda Sayın Başkanımızın da desteklerine ihtiyacımız olacak. İnanıyorum ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli desteği bizler sağlayacaklardır' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme