BAŞKAN YANILMAZ, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kent genelinde devam eden çalışmalara ilişkin denetimleri kapsamında, Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü'ne ulaşımı sağlayan Doğuken

TAKİP ET
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kent genelinde devam eden çalışmalara ilişkin denetimleri kapsamında, Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü'ne ulaşımı sağlayan Doğukent Mahdigeresi Kaptanı Derya Bulvarı'ndaki çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.



ELAZIĞ ENTEGRE SAĞLIK KAMPÜSÜ'NE ULAŞIMI SAĞLAYAN BAĞLANTI YOLLARINI SÜRATLE TAMAMLAYACAĞIZ”



Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapım çalışmaları büyük bir oranda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulan Kaptanı Derya Bulvarı'nda gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi alan Başkan Yanılmaz, “İnşaatı devam eden Elazığ Entegre Sağlık Kampüsü'ne halkımızın erişimini sağlayacak önemli güzergâhların yapım çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ulaşım kolaylığını ve kalitesini artırmak üzere başlattığımız çalışmaları, hastane inşaatı bitmeden önce tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızın devam ettiği bütün bağlantı yollarının asfalt, yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak kullanıma hazır bir hale getireceğiz” dedi.



Gerçekleştirilen incelemeler kapsamında Sağlık Bakanlığı'na devredilerek Sağlık Bilimleri Üniversitesi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Rizaiye binası ismini alan Elazığ Asker Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak bağlantı yol yapım çalışmalarını da yerinde denetleyerek bilgi alan Başkan Yanılmaz, şehri bulvar, cadde ve sokaklarıyla çok daha konforlu bir kent haline getirmek istediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme