Başkan Şerifoğulları'ndan Elazığlı Gençlere Çağrı Var

Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, sosyal medya hesabından gençlere bir çağrıda bulundu.

TAKİP ET

11 ana başlıkta 100 proje ile 5 yılda önemli hizmet ve projeleri hayata geçirerek şehirde yaşayan her yaştan her kesimden insanın sevgi ve sempatisini kazanan, bir önceki dönem seçildiğinde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen ve gençliğin enerjisini, azmini ve vizyonunu tüm dünyaya ispatlayan Şahin Şerifoğulları, ustalık döneminde de bu enerjiden faydalanmak adına gençlere bir çağrıda bulundu.

Yeni dönemde hayata geçireceği projeleri açıklamaya hazırlanan Başkan Şerifoğulları, bu konuda gençlerden de yardım istedi. Şerifoğulları'nın çağrısı şu şekilde:

“Sevgili Gençler,

Sizsiz olmaz. Çok yakında 2024 proje lansmanımız var. Şehrimizi çok daha güzel yarınlara hazırlarken sizlerden proje önerileri bekliyorum. Sizden gelecek önerileri değerlendirerek, projelerimiz arasına alacağız. Bu paylaşımımıza yorum yaparak projelerinizi bize iletebilirsiniz.”

Sevgili Hakimiyet okuyucuları sizlerin şehrin sorunlarını en çok bilen, en iyi takip eden ve oldukça orijinal fikirlere sahip olduğunuzu bizler yakından biliyoruz. Bu paylaşımın altına yapacağınız yorumları bizler de Şahin Şerifoğulları'na iletmiş olacağız. Hadi bakalım daha modern ve yaşanılabilir bir Elazığ için sizin fikirleriniz nelermiş?

Yorumlar 3
Kenan ESKİBAĞLAR 28 Ocak 2024 20:25

1.Park 23 güzergahından başlayıp baskil kavşağına kadar nostalji bir tramvay ola bilir. 2.Acilen Hazardağlı ve Tofaş kavşağı alt geçit olması gerekiyo. 3.Şehre yakışacak bir Harput Urartu müzesi 4.Şehrin gençlerin ve çocukların eğlene bileceği çok amaçlı yeni aktivitesi bol Luna park büyük bir eğlence kompleksi 5.Ikinci bir Üniversite kazandırılırsa Şehrimize iyi bir kaynak ve esnafın yüzü güler bu konuda İbrahim TAŞER beyin kapısını çala bilirler küçük te olsa harika olur. 6.Jandarmanın olduğu yeri taşınması harika olur. 7.Eski terminalin olduğu yere ELAZIĞ Belediye Oteli yapıla bilinir işletmede belediyeye ayit olur. 8.Bu en büyük önerim sivriceye giderken ve Malatyaya giderken iki güzergâhtaki tüm dağlar ağaçlandırılsa harika olur.

Kenan ESKİBAĞLAR 28 Ocak 2024 20:12

Şehrin yeni yerleşim yerlerini tek tip kat sayısı olarak yapa bilirsiniz kimse ne fazla kat çıksın nede öne çıksın ip gibi Şehir olsun.Önerilerim ise 1.Baskil Kaysısını çok daha öne çıkarmamız lazım baskil kavşağına büyük bir kaysı heykeli ve iyi bir tanıtım. 2.Sivrice ye Doğudaki alt liğ ve bal liği olan takımların antreman ve hazırlık maçları yapacak bir ortam yapıp hem Şehre gelir olur hemde esnaf kazanır Futbol Tatil köyü oteller sahalar spor salonları büyük bir gelir olur ELAZIĞ'a 3.Çocuklarımızla güzel bir vakit geçirilecek Hayvanat bahçesi akvaryum ve buz patent yeri harika olur girişi ücretli ve buda gelir kaynağı olur. 4.Sanata ve Sanatçıya değer veren bir Şehir ELAZIĞ da doğmuş bütün sanatçıların heykel tıraşını yaptırıp sanat sokağı yapıla bilinir. 5.Şehrin batısına doğru 6 minareli bir cami bu konuda proje veya çizim önerisinde buluna bilirim en azından kalıcı bir eser olur Şahin BAŞKANIN şimdiden saygilar

65 26 Ocak 2024 18:24

bolbol bay bayan hafızlık kuran kursları istiyoruz şehrin her yerine mahallelere bolbol ilçelere beldelere köylerede bolbol kuran kursları camiler istiyoruz çünkü bu gelip geçici dünyada imanı yönden ahiret hayatına götürülecek tek lezzet sadece iman lezzetidir bunudabu kıyamet ahir günahlar döneminde ne kadar cami kuran kursları bay bayan ayrı ayrı yapılırsa o kadar bilinçli dinli imanlı toplum olur en çok bunu istiyoruz bu alana çok ağırlık verilmesini rica ediyoruz belediyede hac umre müdürlüğü kurulmasını gençlere yetişkinlere bu yönde kolaylıklar sağlanmasını istiyoruz şehrimize bir arabistan büyükelçiliğinin kurulmasını kazandırılmasını istiyoruz bu yönde gereken yapılırsa memnun oluruz saygılarımla sizden ricam sayın başkana iletin

Bakmadan Geçme