Başkan Şerifoğulları: Aziz Şehrimizin Geleceğine de Yatırım Yapıyoruz

Elazığ'da devam eden kapsamlı altyapı çalışmalarını yerinde inceleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devam eden altapı çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Şerifoğulları, altyapı çalışmasının zorlu bir süreç olduğunu, vatandaşlara yaşattığı sıkıntının farkında olduklarını ancak bu çalışmaların sadece şehrin bugününe değil geleceğine de yatırım olduğunu belirterek çalışmalar neticesinde su kesintilerinin yaşanmadığı, sağlıklı içme suyunun evlerimize ulaştığı altyapı sorununu çözmüş güçlü bir Elazığ'ı hep birlikte inşa edeceklerini vurguladı.

Başkan Şerifoğulları'nın açıklamasının tamamı ise şu şekilde:

"Kıymetli hemşehrilerim;

İlgili birim müdürlerimizle birlikte, şehir genelinde devam eden altyapı başta olmak üzere saha çalışmalarımıza ilişkin incelemelerde bulunduk.

"MAHALLE AYRIMI GÖZETMİYORUZ"

Mahalle ayrımı gözetmeden şehrimizin dört bir yanını kalıcı eserlerle buluşturmayı sürdürürken, aziz şehrimizin sadece bugününe değil, geleceğine de yatırım yapıyoruz.

Kıymetli hemşehrilerimizin yaşam kalitesine değer kazandırma hedefi doğrultusunda yürüttüğümüz altyapı yenileme çalışmasıyla şehrimizin kronikleşmiş sorunlarından bir tanesini daha çözüme kavuşturmuş olacağız.

"VATANDAŞLARIMIZI SAĞLIKLI İÇME SUYUNA KAVUŞTURUYORUZ"

Belirlediğimiz periyot doğrultusunda altyapı yenileme çalışmalarımız devam ederken çalışmaların tamamlandığı lokasyonlarda da abone bağlantılarını sağlayarak vatandaşlarımızı sağlıklı içme suyuna kavuşturuyoruz.

Şehir adına zorlu bir süreç olan altyapı yenileme çalışmalarından dolayı vatandaşlarımızın yaşadığı tüm sıkıntıların farkındayız. Yollarımız bozuluyor, sularımız kesiliyor ve hemşehrilerimiz de haklı bir şekilde bizlere sitemlerini ifade ediyor.

"ZOR, MEŞAKATLİ VE UZUN BİR SÜREÇ"

Ancak şu bir gerçek ki böylesine kapsamlı bir çalışma, kısa sürede tamamlanacak bir çalışma değil. Zor, meşakkatli ve uzun bir süreç. Birbirimizden aldığımız güç ve inançla bugüne kadar altyapı yenileme çalışmalarımız yüzde 55 oranında tamamlandı. Bu zorlu süreci geleceğimiz adına hep birlikte çözüme ulaştıracağız.

Biliyoruz ki, tüm bu çalışmaların neticesinde; su kesintilerinin yaşanmadığı, sağlıklı içme suyunun evlerimize ulaştığı altyapı sorununu çözmüş güçlü bir şehri hep birlikte inşa edeceğiz.

Her bir hemşehrime şehrin geleceğine olan duyarlılıkları, sağladıkları destek ve gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum."

Bakmadan Geçme