Başkan kılıç: 'Elazığlıların Urla'da bir evi var'

Urla Elazığ Derneği Başkanı Mustafa Kılıç, Urla'da Elazığlılara kapısı her zaman açık bir evlerinin olduğunu söyledi.

Urla Elazığlılar Derneği Başkanı iş insanı Mustafa Kılıç, dernek olarak bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.

Elazığ'ın sonra 20 yılda çok gelişmiş görmekten son derece mutlu olduğunu vurgulan Kılıç “Elazığ güzel güzelleşmiş, ben 2001'de gittiğim Elazığ ile şimdiki Elazığ arasında çok fark var. Çok güzel olmuş inşallah daha da güzel olur. İzmir'de derneğimizi yaklaşık bir yıl önce kurduk. Dernek faaliyetlerimiz güzel, bu vesileyle birçok insanı tanıdık. Hemşerilerimiz birbiriyle tanıştı, kaynaştı. Ben derneği ilk kurduğum zaman bana dediler ki burada Elazığlı var mıdır ki dernek kuruyorsun. Ben de var dedim. Çünkü ben bir tarihte İzmir'in Urla ilçesinde bir restoran işletiyordum. Balık marketimiz vardı sonra toptancılığa döndük. Şu an yurtdışından ürüneleri getiriyoruz. Tabi biz ticaret vesilesiyle insanlarla sürekli iç içeyiz. Gelen müşterilerimizle sohbet ediyoruz, tanışıyoruz. Hal böyle olunca çok fazla Elazığlı hemşerim olduğunu gördüm ve Urla'da bir Elazığlılar günü yapayım dedim. Şu an 250'ye yakın üyemiz var. Üye yapacağımız insanlar var, beklediğimiz insanlar var. Çeşitli organizasyonlar yapıyoruz, yardımlar yapıyoruz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz ve derneğimizi daha da ileri bir noktaya taşıyacağız” dedi.

"53 DÖNÜMLÜK BİR ALANDA DERNEK FAALİYETLERİMİZİ YÜRÜTÜYORUZ"

Kılıç “ Dernek faaliyetlerini Urla'da sahibi yönetimiz kurulumuz üyesi olan bir arkadaşımızın olduğu 53 dönümlük kullanım alanı olan bir restoran ve kır bahçesinde sürdürüyoruz. Orada derneğimizin ofisi de bulunuyor. Üyelerimiz orada aileleri ile piknik ya da çeşitli aktiviteler yapabiliyor. Gecelerimizi kendi yerleşkemizde düzenliyoruz” diye konuştu.

Başkan Kılıç, aralık ayında derneğin kuruluş yıldönümü nedeniyle bir gece düzenlediklerini İzmir ve çevre illerde yaşayan Elazığlıları geceye katılmaları yönünde çağrıda bulunarak bu özel gecede hemşerilerimi yanlarında görmekten son derece mutlu olacaklarını dile getirdi.

Özel Haber

Bakmadan Geçme