Elazığspor'da Hakan Barış Sesleri

Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi orta saha pozisyonunda görev yapan Almanya doğumlu Türk Futbolcuyu listesine aldı...30 yaşındaki tecrübeli futbolcu Elazığspor'a çok yakın...

TAKİP ET

ordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor Çorumspor FK'dan tecrübeli orta saha oyuncusu Hakan Barış'ı transfer görüşmeleri için Elazığ'a davet etti…

Dış transferde şu ana kadar 3 oyuncuyu kadrosuna katan Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi Kaleci Ferhat Kaplan'ın ardından Çorumspor'da Hakan Barış'ın da transfer görüşmeleri için Elazığ'a davet etti. Cumartesi Elazığ'a gelmesi beklenen tecrübeli orta saha transfer komitesi görüştükten sonra resmi imzayı atması bekleniyor.

HAKAN BARIŞ KİMDİR?

Futbol hayatına Almanya'da başlayan Hakan Barış, Türkiye'de ilk olarak 2013-2014 sezonunda forma giydi. 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Dardanelspor ile Türkiye'deki futbol hayatına başlayan Hakan ardından sırası ile Manisaspor, Göztepe, Giresunspor, Adanaspor, Manisa FK ve Iğdır FK forması giydi.

Kariyerinde 318 maça çıkan orta saha oyuncusu, 36 gol atıp sekiz kırmızı kart gördü.

Hakan Barış, Türkiye kariyerinde 3'üncü lig, 2'nci lig ve 1'inci ligde forma giyerken en uzun süreyi 1'inci ligde oynadığı sezonlarda aldı. Hakan, geçen sezon Çorum FK formasıyla 32 maça çıktı 1 gol kaydetti.

Bakmadan Geçme