Başkan Alan, Antalya Elazığlılar Derneği'ni Ziyaret Etti

İliminiz coğrafi işaretli ürünleri ile şehrimizin tarihi ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla Antalya'da düzenlenen YÖREX Fuarına katılan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası, hazırladığı stant ile ilgi görmeye devam ediyor.

TAKİP ET

Fuarda birçok şehrin Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsa Başkanları ile ikili görüşme ve istişarelerde bulunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Antalya Elazığlılar Derneği'ni ziyaret ederek hemşerileri ile bir araya geldi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'ı, Elazığ Sanayii ve ekonomisinin gelişmesi adına ortaya koyduğu çalışmalar ve elde ettikleri başarıları basından takip ettiklerini ifade eden Antalya Elazığlılar Derneği Başkanı Ali Gülnaroğlu; “İdris Başkanımız ikinci dönem yürüttüğü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığında çok önemli başarılara imza atıyor. İnşallah bundan sonra çok daha güzel hizmetlere imza atacak. Ben derneğimize ziyaretlerinden dolayı İdris Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Elazığ'ın yöresel ürünlerinin daha geniş kitlelere tanıtılması ve bu ürünlerin markalaşma sürecine katkı sunmak amacıyla Elazığ ve Ticaret Odası olarak bu yıl 13.sü düzenlenen Antalya YÖREX Fuarına güçlü bir ekiple katıldıklarını ifade eden Elazığ TSO Başkanı İdris Alan şunları söyledi:

“Antalya'ya YÖREX fuarı için gelip de hemşerilerimizle buluşmadan dönmek olmadı. Bizler de Dernek Başkanımız Sayın Ali Yörükoğlu kardeşimizle görüşerek hemşerilerimizle buluşmak ve hasret gidermek istedik. Antalya ilinde önemli başarılara imza atmış ve ülkemize birçok alanda katma değer üreten hemşirelerimizle bir arada olmak bizler için önemli bir mutluluk oldu. Sizleri, ekonomiye sağladığınız katkı ile Dernek olarak ilimizin tanıtımı noktasında ortaya koyduğunuz gayretlerinizden dolayı Odam ve şahsım adına gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme