BAŞKAN AKPINAR'DAN ELAZIĞ DSİ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

Yapılacak olan mesire alanı ve yeşillendirme çalışmaları için DSİ BÖLGE Müdürü Okan Bal ile görüşen Başkan Akpınar, ziyaretin ardından yaptığı açı

TAKİP ET
Yapılacak olan mesire alanı ve yeşillendirme çalışmaları için DSİ BÖLGE Müdürü Okan Bal ile görüşen Başkan Akpınar, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; 'DSİ Bölge Müdürümüz ile yapacağımız mesire alanının projesi üzerinde görüştük. Mesire alanımız 35 bin m2 olan mesire alanımız projesi tamamlandığında Kovancıların cazibe merkezlerinden biri olacak. İnsanlarımızın rahat bir şekilde dinlenebilecekleri, spor yapıp güzel bir şekilde vakit geçirebilecekleri mesire alanımız için kısa bir süre içinde Bölge Müdürlüğümüz ile kontaklı olarak çalışmalara başlıyoruz. 'dedi.

Kovancıların sulama suyu sorunu hakkında da DSİ Bölge Müdürü İle görüşen Başkan Akpınar; 'İlçemiz arazisi geniş olan bir yer ve tarıma gayet elverişli bir yer.65 bin dönüm sulanamayan arazi için de bölge müdürümüzle görüşerek bu arazinin sulanması için insanların tarım arazilerini daha verimli kullanabilmeleri için sürekli görüşmelerde bulunuyoruz. İnşdigerah kapalı sulama sistemi ile de bu arazilerimizi suyla buluşturarak Kovancıların cazibe merkezi olmasını istiyoruz. 'dedi.

 

Bakmadan Geçme