Başarı Olsa Dahi...

MYK Toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET

Ekonomiden vergi paketine, terörden İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına birçok konuda açıklamalarda bulunan Çelik'e Ak Parti teşkilatlarındaki değişim ile ilgili soru da soruldu.
“Hangi illerde değişim bekleniyor?” sorusuna Çelik şu cevabı verdi: “Teşkilat Başkanlığımız birçok çalışma yapıyor. Örneğin bir yerde başarı olsa bile değişim gerçekleşebilir. Bizim teşkilat başkanlarımız çok tecrübeli. Öteden beri Cumhurbaşkanımızın siyasi deneyiminden itibaren başlayarak teşkilatlara verdiği önem var. Bunları bir bayrak yarışı olarak değerlendirmemiz lazım. Vekaletle idare edilen illerimiz vardı, oralarda atamalar olacak ve sizlere açıklayacağız.”
Çelik'in açıklamasının satır aralarından çıkan sonuç şu: Değişim için sadece başarısız iller değil başarılı olan illerde de bir değişim söz konusu olabilir. Yapılacak değişimleri bayrak yarışı olarak görmek lazım. Önce vekaletle yönetilen illere atama yapıp ardından diğer illerdeki değişimleri gerçekleştireceğiz.
Çelik'in bu açıklaması da gösteriyor ki değişim başarısız olan illerle sınırlı kalamayacak. Başarılı olunan illerde de bir değişim yaşanabilir. Yaşanırsa da kimse alınmasın sonuçta bu bir bayrak yarışıdır diyerek de şimdiden gönül almanın usta siyasetçiliğini gösteren Ömer Çelik'in ne demek istediğini önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Bakmadan Geçme