Bakan Şimşek'ten Heyecanlandıran Paylaşım

Mehmet Şimşek'ten 'başardık' mesajı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, sosyal medya hesabından 'Başardık' yazısını ve Türk bayrağı emojisi paylaştı. Bu mesaj 'gri listeden çıkıldı' şeklinde yorumlandı.

Bakan Şimşek yaptığı paylaşımla Gri listeyi mi kastetti?

Yorumlar 4
Aslan Çöteli 29 Haziran 2024 19:33

Herşeyleri yalan dolan, vallahi de billahide.. Daha geçen hafta gene bir mafya babası Türkiye de yakalandı. Milyar dolarlık paralar ülkemizde aklandı, hele suriyedeki teröristlere ne yardımlar yapıldı apaçık. Şimdiyse bunları artık yapmayacaz diye garanti vermişiz o yüzden de gri listeden çıkarılmışız. Ayıp yahu ayıp. Buna mı seviniyorsun? Emekliye yüzde yüz zam verdik diye sevin, elinizi öpelim. Utanmazlar aymazlar.

Ensar 29 Haziran 2024 19:23

Bu bakan 250 bin TL maaş alıyor ve makam aracı 16 milyon TL. Büroklarına ne maaş veriliyor, varın siz düşünün. Ama unutmayın memlekette 10 bin TL maaş alan emekli sayısı tüm emeklilerin yarısından fazla. Akp nin eski millet vekilii ve akp nin aradığı bu bakan, kara para aklandığı için ve terörün finanse edilmesine olanak sağlandığı için gri listeye alınan Türkiye bu listeden çıkarıldı diye bayram ediyor. Yahu, gri listeye de akp sayesinde girmişti ülkemiz, 50 sene önce değil... Dertleri gündemi değiştirmek ama boşa, kimse ilgilenmiyor bu gelişmelerle, cepleri boş.

Yavuz Obuz 29 Haziran 2024 19:14

Gri listeden çıktık diye caka yapi, şu bakanın haline bak. O gri listede, Suriye Uganda gibi ülkeler vardı. Ve biz o listeye gene akp hükümeti sayesinde girdik. Gri listeye niye girdik peki, güvenilirliği kaybettik ülke yönetimi ve hukuki kararları sonucunda. Eşşeği kaybettrip bulmak, değil mi bu? Utanmada kalmadı, o derece rahatlar. Yazık memlekete, kimlerin elinde, hele bah.

Bahri Türk 29 Haziran 2024 15:19

Sayın Bakanım biz Emeklileride rahatlatacak bir haber verirsiniz inşallah

Bakmadan Geçme