BAHŞİŞ ALAN PERSONELİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Başkan Mücahit Yanılmaz, Nisan ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada, bir süre önce Belediye bünyesinde hizmete sunulan ücretsiz cenaze hizmeti ile il

TAKİP ET
Başkan Mücahit Yanılmaz, Nisan ayı Belediye Meclis toplantısında yaptığı açıklamada, bir süre önce Belediye bünyesinde hizmete sunulan ücretsiz cenaze hizmeti ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Başkan Yanılmaz bu hizmetin tamamen sosyal bir proje olduğunun altını çizerek, aksi yönde davrananlarının işlerine son verileceğini kaydetti. Başkan Yanılmaz cenazesi olan vatandaşların 188 ALO Cenaze hattını aramaları halinde imam ve cenaze yıkayıcılarının ekip ve ekipmanlarıyla başından sonuna kadar tüm cenaze hizmetlerini ücretsiz gerçekleştirdiklerini ifade etti.

BAHŞİŞ ALAN PERSONELİN GÖREVİNE SON VERİLDİ

Belediye bünyesinde görev yapanların hiç bir şekilde görevlerini suistimal etmelerine müsamaha göstermediklerini ve göstermeyeceklerinin altını çizen Başkan Yanılmaz, yanlış yapan bir personelin işine son verdiklerini belirterek şunları söyledi:

 'Bu konudaki kararlılığımızla ilgili bir örnek vermek istiyorum. Cenazesi olan vatandaşlarımız 188 ALO Cenaze Hattını aramaları halinde bütün işlemleri ücretsiz gerçekleştiriyoruz. Cenaze sahibi 5 kuruş ödemiyor. Verdiğimiz talimat şudur. Bu görevliler bahşiş dahi almayacak. Cenaze sahipleri vermek istese dahi almayacaklar. Geçtiğimiz günlerde bir bayan cenaze yıkayıcımızın 100 TL bahşiş aldığını öğrendik. Araştırdık ve kendisi de aldığını kabul etti ve biz de aynı gün bu arkadaşımızın işine son verdik. Bu konuda kararlı tutumumuzu tüm çalışmalarımızda sürdüreceğiz' diye konuştu.

 

Bakmadan Geçme