'Aynen Böyle Olacak'

Göreve geldiği günden beri Fırat Üniversitesini ülkemiz ve dünya üniversiteleri arasında saygın bir konuma yükselten ve uluslararası sıralamalarda önemli başarılar elde edilmesini sağlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, sağlık alanında da önemli projeleri hayata geçirdi.

TAKİP ET

Rektör Göktaş'ın başlattığı Diş hastanesinin inşaatı bitmek üzereyken yeni bir müjde daha geldi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, üniversitenin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Elazığlıları heyecanlandırdı.

Rektör Göktaş, ilimizde yapılacak olan 800 yataklı Üniversite Hastanesi'nin görsellerini sosyal medya hesabından kamuoyu ile paylaşarak, "aynen böyle olacak..." dedi.

Rektör Göktaş yaptığı paylaşımda; "Üniversitemizin 800 yataklı hastanesi aynen böyle olacak. Hayırlı hizmetlere vesile olması dileğiyle…" ifadelerini kullandı.

Malatya yolu Harput Yerleşkesinde yapılacak 800 yataklı hastane, özellikle şehrin batısında bulunan mahallelere yakınlığı ve alanının genişliği ile takdir topluyor.

Rektör Göktaş'ın Ankara'daki temasları ve girişimleriyle hastanenin ödeneğinin de önemli oranda tahsis edildiği ve yakın zamanda hastane yapım işinin ihale edileceği ifade ediliyor.

Birileri hala Elazığlı rektör peşine düşer, Elazığ sokaklarında top oynayıp derelerinde çimen birinin rektör olması gerektiği yönünde çelik-çomak oynarken, Rektör Göktaş bu şehre gelmiş geçmiş tüm Elazığlı rektörlerden katbekat daha fazla hizmeti dört yıl içinde yaptı bile.

Bu günlerde birileri küçük dünyalarında ve gönüllerinde olan isimlere yarenlik etme adına hemşericilik muhabbeti yaparken, birileri hizmette destan yazmaya devam ediyor.

Ne diyelim; At binenin kılıç, kuşananın…

Yorumlar 5
İzzet 09 Temmuz 2024 16:29

Sayın rektörrümüze hizmetlerden dolayı tşkler inşallah bu dönemde hizmetlerinin daha fazla yapacağına canı gönülden inaniyorum saygılarımı sunuyorum Allaha emanet olun

Kadro 08 Temmuz 2024 16:35

Yıl olmuş 2024 halen akademik özluk haklariyla insanlari haksız yere zor duruma düşürüyorlar. Adamcılık hat safhada akademik yükselme kriterlerini istediklerine istedikleri gibi uyguluyorlar. Reklamla peynir gemisi yürümez bu gidişle

Gakgo 07 Temmuz 2024 23:48

YÖK'ün başkan vekili kendisinin öz abisidir. Bu üniversiteye bir çivi çakmamıştır. Üniversitenin bilimsel araştırma bakımından zengin öğretim üyeleri sayesinde reklam yapmaktadır. Elazığlı akademisyenlerin sırtından geçinip üstüne onlara haksızlık yapmaktadır.

Erol 07 Temmuz 2024 21:25

Allah bunlara akıl versin diyim...şehir hastanesi elazigin Bi ucunda ..Bu hastanede diyer ucunda ..acaba bu adamların minibüs hattımı var.ssk hastanesinin yeri boş devlet hastanesi nin yeri boş. Eski araştırma hastanesinin yeri boş...bunu herkes gori ama bu adamlar gormi. Zaten bizim yerel tv ve gazeteci lerde hiç suya sabuna dokunmi. Medyamız da soru sorma özelliği yok. Kinse de bisey demi.

Fethi Ahmet 07 Temmuz 2024 13:17

Bu rektörün tek özelliği güzel reklam yapmasıdır. Üniversitede sadece birkaç hocanın çalışmasını kendi hanesine başarı olarak yazdırmıştır. Elazığ’a kazandırdığı tamamlanmış hiç bir eseri yoktur. Giderayak paylaştığı bu projeyle de Elazığ kamuoyunu yanıltmaktadır. Değil proje daha hastanenin yapılacağı yer bile belli değildir. Son çırpınışlar …

Bakmadan Geçme