Atatürk Stadyumunun internet sorunu çözüldü 

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda Elazığspor'un müsabakaları esnasında cep telefonlarının mobil internetinde yaşanan sorun çözüldü. Kullanımlarında ciddi anlamda şebekesel sorunların yaşanmasına neden oldun problem Turkcell tarafından giderildi.

TAKİP ET

Bilindiği üzere yoğun katılımlı Elazığspor maçlarında şebeke yetersiz kalıyordu ve mobil internet tamamen çekmeme derecesine gelmişti.

Bu durumu öncesinde Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulasamet Eren ile istişarelerde bulunup sorunu iletilmişti. Sonrasında, Eren'in de girişimleriyle, Turkcell'in Elazığ sorumlusu Fatih Özdil'in öncülüğünde Turkcell'in Diyarbakır bölge müdürü Abdulkadir Kartal ile iletişime geçmiş olup, Elazığspor taraftarlarının böylesi bir mağduriyetlerinin oluğunu, şanlı Elazığspor taraftarlarının maç esnasında mobil internetlerini aktif olarak kullanamadığı dile getirilmişti.

Sorunlarımıza kayıtsız kalmayıp anında reaksiyon alıp, temsilcimiz Elazığspor'un maçlarında artık Turkcell'in mobil baz istasyon aracının Elazığ taraftarlarına ve Elazığspor camiasına destek amaçlı Elazığ Atatürk Stadyumu içinde bulunacağı, mobil internet sorununun tamamen artık yaşamayacağı bilgileri bizlere vermiş olup, sorunu çözdükleri için öncelikle Turkcell'in Diyarbakır Bölge Müdürlüğüne ve Müdürü Abdulkadir Kartal'a, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına ve Abdulsamet Eren'e Elazığ Turkcell'in çalışanlarına Müdür Fatih Özdil ve Mühendis Eren Yağmur'a teşekkür ederiz.

Bakmadan Geçme