Arkadaşlar Çalışıyor(muş)

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tulay Hatımoğulları, beraberindeki parti yöneticileri ile CHP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

TAKİP ET

CHP lideri Özgür Özel'le ortak basın açıklaması yapan Bakırhan, yerel seçimde iş birliğine ilişkin, "Arkadaşlarımız kent uzlaşısının, yerel yönetimlerde iş birliğinin sağlanacak kentlerin hangileri olduğunu, hangi kentlerde bu çalışmanın yürütülebileceği konusunda bir çalışma yürütecekler." dedi.

Anlaşılan CHP, DEM'in büyükşehirlerde kendi adaylarına destek şartıyla bazı çalışmalar yapacaklar. Bunların kent uzlaşısı dediği şey, Diyarbakır, Van, Hakkari, Şırnak DEM'e, İstanbul, Ankara, Mersin CHP'ye çalışması ve uzlaşı arayışı değil.

Zaten Güneydoğu'da CHP'nin herhangi bir şansı olmadığı için bu illerin masaya getirilmesi bile zaman kaybı. Masada olan Ankara, İstanbu, Adana ve Mersin illeri. Ve yine masada olan bu belediyelere ait şirketlerin yönetiminin pay edilmesi görüşmeleri.

DEM, bu seçimlerde işi daha sıkı tutuyor ve tüm görüşmeler kadar pazarlıkların da tutanağa bağlanmasını dayatıyor.

CHP de içine düştüğü çaresizlikle tüm tekliflere evet deme konumuna gelmiş durumda.

Umarız bu kirli pazarlıkları gören halk, sandıkta daha sağlıklı bir karar verir.

Yorumlar 1
RabiaHanegeli 12 Ocak 2024 11:03

Birazcık olsun tarafsız bakamazsınız, eminim artık, akp yayın organı gibisiniz.. Osman ocalan trt ye bile çıkarılır ama hiç bişey denmez iktidar partisine.

Bakmadan Geçme