AP'nin Soykırım Kararı Kabul Edilemez

Başkan Karataş açıklamasına şöyle devam etti 'Ülkemizin sırtında bir yükmüş gibi gösterilmeye çalışılan sözde Ermeni soykırımı iddiaları, gere

TAKİP ET
Başkan Karataş açıklamasına şöyle devam etti; 'Ülkemizin sırtında bir yükmüş gibi gösterilmeye çalışılan sözde Ermeni soykırımı iddiaları, gerek Türk gerekse Dünya belgelerinde gerçekleşmemiş ve gerçekleşmesi mümkün olmayan koskoca bir yalandır.Ama gelin görün ki geçmişi yalan ve sahtekarlıklarla dolu AP ve Vatikan bu yüzyıllık yalana sarılarak günümüzde de devam eden haçlı saldırılarını gizlemeye çalışmaktadır.''dedi.

Karataş;''Soykırım denince akla Ermenilerin Hocalı  kıyımı gelir. Soykırım denince akla Bosna-Hersek ve Kosova'da Müslümanların vahşice katledilmesi gelir. Soykırım denince akla Cezayir'de Fransızların Müslümanları katletmesi gelir.Eğer sözde soykırım iddialarına bu kadar duyarlıysanız  derhal Türk-İslam dünyasında akan kanın durması için dindaşlarınıza dur deyin ve devamında dindaşlarınız tarafından bugüne kadar yapılan soykırımlardan dolayı bütün insanlıktan özür dileyin.Türk Milleti asırlar boyunca gittiği her kıtaya,ülkeye ve şehirlere medeniyet götürmüş feth ettiği Avrupa, Afrika, Asya ve ada şehirlerine hoşgörü, medeniyet ve huzur getirmiştir. Tarihin ilk çağlarından beri kurdukları devletlerde tebaasının sevgi, saygı ve güvenini kazanmıştır. Türk-İslam tarihinde, hiçbir azınlığa ve kendi ülkesinde yaşayan tebaasına karşı soykırım, asimilasyon ve katliamlar yapmamıştır' dedi.

 

Bakmadan Geçme