Ama Buna Ne Çok İhtiyacımız Varmış…

Elazığspor, İstanbul'da bir destan yazdı ve  yıllardır ertelediğimiz hayallerimiz gerçek oldu.

TAKİP ET

Şampiyonluğu özleyen bir şehir ve bunu; Elazığ, İstanbul ve ülkenin birçok şehrinde yaşayan hemşerilerimizin coşkusunu, mutluluğunu ve heyecanının görünce “buna ne kadar ihtiyacımız varmış” demekten kendimizi alamadık.

Hep olumsuzluklarla, hep sorunlarla ve hep polemiklerle gündeme gelen, bunlarla morali bozulan, ümitleri tükenen ve beklentisi sıfıra düşen bir şehrin, bu şampiyonluğu ne kadar özlediğini bizzat gördük.

Cumhuriyet Meydanındaki kutlamalar bunun en somut göstergesiydi. Her yaştan hemşerimiz oradaydı. Genci, yaşlısı, erkeği, kadını, torunu ve dedesi hemen herkes halaya durmuş, coşkunun ahengine kendini kaptırmış mutluluktan uçar durma gelmişlerdi.

Sadece Cumhuriyet Meydanı da değil, şehrin her caddesi, sokağı, mahallesi, kıraathanesi, çay ocağı ve iş yeri adeta kutlama alanıydı. Hiçbir Elazığlı bu sevince ve coşkuya kayıtsız kalamadı. Sporla ilgisi olmayan, hatta çok da hazzetmeyen birçok kimseyi de bu coşkuya dahil olmuş görmemiz mutluluğa bir özlemin göstergesiydi.

Meğer ne kadar özlemişiz mutluluğu, sevinmeyi, şehrimiz adına yaşanan bir güzellik etrafında birleşmeyi. Hayırlı olsun, mübarek olsun ve hep böyle olsun…

Bakmadan Geçme