ALPAY, MSÜ KARA HARP OKULU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay ALPAY, Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Komutanlığı 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenine katıldı.

TAKİP ET
Törene, TBMM Meclis Başkanı İsmail KAHRAMAN, Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar GÜLER, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Erhan AFYONCU ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı Ali FİDAN da katıldı. 

15 Temmuz Hain darbe girişiminden sonra yeniden yapılanma sürecine giren Harp Okulları Milli Savunma Üniversitesinin kapsamında öğrenci almaya başladı.

Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Hazırlık sınıfında 953, 1. Sınıf da 905, 2.ci,3.cü ve 4.cü sınıflarda 342 ve Toplamda 2200 Öğrenci ile Eğitime devam etmektedir. 

Tören alanında Kara Hara Harp Okulu Öğrencilerinden dönem 1.si 2.si ve 3.sü olan başarılı öğrencilere TBMM Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Milli Savunma Bakanı Nurettin CANİKLİ, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ ödüllerini takdim etti.

Bakan Yardımcısı Alpay, Açılış töreninde Askeri Eğitim ve Atışta derece alan 3.sınıf 2.si Fahrettin Gökalp Kutlu'ya, 2. Sınıf 2.si Ferit Zorlu'ya, 1. Sınıf 2.si Mustafa ÖZDEMİR'e, 3. Sınıf 3.sü Mehmet Fıstıkçı'ya, 2. Sınıf 3.sü Ramazan KARAKUŞ'a, 1. Sınıf 3.sü Fatih DAL'a ödüllerini takdim etti.

 

Bakmadan Geçme