Ak Parti'de İsyan Sesleri

31 Mart yerel seçimleri sonrası değişim rüzgarlarının estiği AK Parti'de istifası istendiği öne sürülen İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşıma imza attı.

TAKİP ET

Kabaktepe paylaşımında; "Anladım ki; Bazı insanlar susanı korkak, görmezden geleni aptal, affetmeyi bileni çantada keklik sanıyorlar. Oysaki biz istediğimiz kadar hayatımızdalar. Göz yumduğumuz kadar dürüstler ve sustuğumuz kadar insanlar"

Sosyal medyayı aktif kullanan siyasilerin başında gelen AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin bu sözlerle kime gönderme yaptığı ise merak konusu oldu.

Ak Parti'de değişimin Genel Merkez yerine illerindeki seçimlerin kaybedilmesinin günah keçisi olarak görülen birkaç il başkanını görevden alınmasına yönelik süreci zamana ve soğutmaya yönelik adımların önümüzdeki günlerde İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, benzeri sitemlere ve istifalara kapı aralayacağı ifade ediliyor.

31 Mart yerel seçimlerinin aday belirlenmesinde tek yetkili olan Genel Merkez olmasına ve bunların belirlediği isimlerle seçim kaybedilmesine sebep olan kendilerini gizleme ve örtme amacıyla il başkanlarını hedef gösterip onların görevden alınmasıyla sözde değişim sakızını çiğneyen Genel Merkez bu tepkilere duyarsız kalmaya devam ederse birçok il başkanının kendiliğinden istifa etmesi bekleniyor.

İstanbul İl Başkanı Kabaktepe, samimiyeti ve gayretiyle İstanbul seçimlerinde canla başla çalışmış ancak CHP'nin Karadenizli adayına karşı Ak Partili aday Karadeniz lobisinin kurbanı olarak seçimleri kaybetmişti.

Bakmadan Geçme