AK PARTİ'DE HUZURSUZLUK!

Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan seçimlerde başarısız bir tablo ortaya koyarak önemli bir oy düşüşü yaşanmasına sebep olan Ak Parti teşkilatında sular durulmuyor

TAKİP ET
Geçtiğimiz Haziran ayında yapılan seçimlerde başarısız bir tablo ortaya koyarak önemli bir oy düşüşü yaşanmasına sebep olan Ak Parti teşkilatında sular durulmuyor.

Genel seçimlerdeki başarısızlığın faturasını birbirlerine atan teşkilat yöneticileri ve  Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç'ı istifaya zorlayan il yönetimi, şimdilerde bu göreve atayacakları isimleri ince eleyip sık dokuyarak genel merkeze sunma aşamasına geldiler.

5 İSİM YARIŞIYOR

Kadın kolları için 5 adayın yarıştığı ve aynı hatalara düşülmemesi için ciddi bir araştırma yapıldığı, davaya sadakatle birlikte etki altında kalmayacak, her şeyden önemlisi de teşkilat disiplinine önem verecek ismin atanacağı konuşuluyor.

İL BAŞKANI ÇOBAN ANKARA YOLLARINDA

Geçtiğimiz seçimlerde organizasyon yetersizliği, teşkilatçılık yönünden tecrübesizliği, seçimlerde en çok rol alması ve aktif olması gereken Merkez ilçe başkanlığı olmak üzere  kadın kolları, mahdigere teşkilatları ve Ak Parti'ye gönül vermiş gönüllü ve samimi kitleleri seçim çalışmalarına katmayı başaramayan İl Başkanı Nusret Çoban'ın yeni bir revizyon talebi ile Ankara yollarını aşındırdığı, bu amaçla parti üst düzey yetkilileri ile konuşmaya çalıştığı öğrenildi.

HİZMET DOSYALARI YERİNE YENİ YÖNETİM TEKLİFLERİ

Milletvekillerinin açık ve net açıklamalarına rağmen Yimpaş eski binası ile ilgili herhangi bir gelişme yaşanmaması, Zülfü Ağar Polis Okulunun kapatılması, Uluova Sulama Projesi, Bakanın söz verdiği hızlı tren projesi, çimento fabrikasının şehir içinden çıkartılması, Elazığ'ın teşvik yasasında 4. Bölgeden 5. Bölgeye alınması gibi önemli projeler ile ilgili hiçbir çalışmanın görülmediği Ak Parti'de yeni yönetim telaşına gidilmesi parti tabanında tepkilere yol açtı.

BAŞARISIZLIKLARA KILIF ARAMA GAYRETİ

Ak Parti il başkanının kendi başarısızlıklarına kılıf aramak için alt kademe teşkilatları hatta milletvekili adaylarının seçimlerde yeterince çalışmadıklarını, Seçim Koordinasyon merkezinin etkili ve toplumun tüm kesimlerini kuşatıcı programlar yapmadığına yönelik raporların il başkanlığı tarafından  Genel Merkeze sunulduğu ancak bu gerekçelerin kendi başarısızlıklarına kılıf hazırlama gayreti olduğu anlaşıldı.

YÖNETİM TAMAMEN DEĞİŞEBİLİR

Ak Parti il yönetiminin tüm alt kademeleriyle birlikte Ak Parti'nin hedeflerine ulaşma misyonundan uzaklaştığı, heyecanlarını yitirdiği, partinin başarısı yerine farklı dengeleri gözettikleri için tümüyle yenilenebileceği konuşuluyor.

TABANLA BARIŞIK YÖNETİM

Yapılacak değişikliklerle parti tabanıyla barışık, kendi dinamiklerini zinde tutmayı başaran, parti etkinlikleri ile tabanı hedefe kilitleme noktasında gayretli, kendini kayıtsız şartsız destekleyen samimi tabanı kucaklayıcı ve onların görüşlerini öne çıkarıcı bir yönetim sergileyecek teşkilata özlem duyulduğunu belirten samimi insanların tek özlemi bu beklentilerine karşılık verebilecek bir başkan ve yönetim kurulu üyelerine görev verilmesi.

 

Bakmadan Geçme