AĞIN VE KOVANCILAR'A MÜJDE

Erkan BAY/Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,'' 'Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın  Ağın ilçemize teşriflerinde yapılması için talimat buyurduğu Ağın Balcılar yolunun sıcak asfalt yapımını tamamladık. Ziyaretleriyle Ağın'lıların gönlünde taht kuran sayın başbakanımıza müteşekkiriz.'dedi.

TAKİP ET
Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2 müjde daha verdi. Müjdelerden ilki Ağın Balcılar yolunun sıcak asfalt yapımını tamamlanması, İkincisi ise Kovancılar Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi'nin onaylanması.

 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM TALİMAT VERMİŞTİ

Başbakan Binali Yıldırım, 21 Ekim Cumartesi günü Ak Parti Merkez İlçe Kongresi için Elazığ'a gelmişti. Merkez ilçe kongresine katıldıktan sonra Ağın İlçesine geçerek bir dizi incelemelerde bulunmuştu.Ağın köprüsünü havadan inceleyen Başbakan Binali Yıldırım ayrıca Ağın Balcılar yolunun da kısa sürede bitirileceği sözünü vermişti.

ELAZIĞ VALİSİ KALDIRIM DUYURDU

Başbakan Binali Yıldırım Ağın ilçesini ziyaretinde söz verdiği Ağın Balcılar yolunun yapılması için çalışmalarda hemen başlamıştı. Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım Ağın Balcılar yolunun sıcak asfalt yapımının tamamlandığını sosyal medya hesabından duyurarak bir müjde daha verdi.

 

KOVANCILAR'A MÜJDE



Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın ikinci müjdesi ise  Kovancılar 'da yapılacak olan Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi'nin onaylanması oldu.

JÜLİDE SARIEROĞLU'NA TEŞEKKÜR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından onaylandığını bildiren Vali Kaldırım,'' Kovancılar Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu  tarafından onaylanmıştır. Sayın bakanımıza bu önemli hizmetten dolayı şehrimiz adına şükranlarımızı sunuyorum.''dedi.



HİZMET BİNASI AÇILACAK

Son yıllarda işgücü piyasasında artan etkinliğiyle dikkat çeken Türkiye İş Kurumu istihdamın korunması ve artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesi, işsizliğin azaltılması ve özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere Kovancılar ilçesinde de Kovancılar Çalışma ve İş Kurumu Hizmet Merkezi açılacak.

HİZMET MERKEZİ 2018 YILINDA FAALİYETE GEÇECEK

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Jülide Sarıeroğlu  tarafından onaylananan Hizmet Merkezi'nin 2018 yılında aktif olarak hizmete başlayacağı ve Kovancılar İlçesinde özellikle gençlerin istihdam edilmesi için önemli görevler yürüteceği belirtildi.

 

 

Bakmadan Geçme