Ağar: 'Biz Masada Olmayı Tercih Ederiz' 

Erol Kara: Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf ettiği sözlere sert bir dille tepki göstererek, 'Macron'a haddini bildirmenin zamanı gelmiştir. Kendisi iç politikada başarısızlığını şaşırmışlıkla bizim üzerimizden gidermeye çalışıyor' dedi. 

TAKİP ET
Binlerce kilometre uzakta hangi hakka, hangi hukuka dayanıp Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik sözler sarf ediyor anlamış değiliz diyen Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, 'Sözleriyle gündem yaratmaya çalışan Macron iç politikadaki başarısızlığın üstünü örtmeye çalışıyor' dedi. 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, 'Kendisinin iç politikada başarısızlığını şaşırmışlıkla bizim üzerimizden gidermeye çalıştığını düşünüyorum. Önemli olan Sayın Cumhurbaşkanımızın bugünü kadar yaptıkları ve Dünya da gördüğü tavırdır. Macron'un bugünü kadar bir başarısı yoktur. Macron'un haddini bildirmenin zamanı gelmiştir. Başka bir düşüncesi varsa da her zaman biz sahadayız' dedi. 

TÜRKİYE BÜYÜK BİR DEVLETTİR 

Türkiye'nin her zaman masada olmayı tercih ettiğini söyleyen Ağar, 'Macon'un sözleri haddine değildi. Yunanistan'ın yeni seçilen şımarık çocuğu olan başbakanı da iç politikada yapamayacağı bütün şeyleri iç politikada milleti uyutarak devam ettirmeye çalışıyor. Hangi donanma hangi güçle bizimle boy ölçüşecek. Mümkün olmayan komik iddialardır bunlar. Türkiye çok büyük bir devlettir. Son yaptığı savunma sanayi hamleleriyle de sahada bütün ülkelere göstermiştir. Çocukça hezeyanların bizim için hiçbir değeri yoktur' dedi. 

 

Bakmadan Geçme