Adem, Elazığspor ve Karakoçan FK'nın grubunu yorumladı

Elazığ futbolunun yakınından tanıdığı maç izleme antrenörü ve analizatör Gökhan Adem, TFF 2. ve 3. Lig'de temsilcilerimizin yer aldığı grupları değerlendirdi

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2 ve 3. Lig'de 2020-2021 Sezonu grupları belirlendi. Gerçekleştirilen grup kuraları sonrası TFF 2. Lig temsilcimiz Elazığspor Kırmızı Grup'ta, TFF 3. Lig ekibimiz Karakoçan FK ise 3. Grup'ta yer aldı. Elazığ Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş'ın 5 yıl ekibinde yer alan, maç izleme antrenörü ve analizatör Gökhan Adem, temsilcilerimizin yer aldığı grupları yorumladı.



'KIRMIZI GRUBUN EN GÜÇLÜSÜ SAKARYASPOR'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Sakaryaspor'u favori gören Adem, 'Elazığspor'un grubunu değerlendirecek olursak şampiyonluk için Sakaryaspor grubun en güçlü adayı gözükmekte. Sakaryaspor takımı çok iyi transferler yaparak şampiyonluğun en büyük favorisi olarak grupta yerini almakta.  Yine bu grupta bir çok takım önemli takviyeler yaptı. Eyüpspor, Karacabey Belediye, Turgutluspor ve Vanspor yukarı sıraları zorlayacaktır. 20 takımdan oluşan kırmızı grupta küme düşme hattı da nefesleri kesecektir' dedi.

'EROKSPOR EKSTRA BİR TAKIM OLUŞTURDU'

3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan Karakoçan FK'nın grubunu yakından tanıdığını söyleyen Gökhan Adem, 'Bu grupta geçen sezon kendi gruplarında Esenler Erokspor, Karşıyaka ve Somaspor Play-Off oynadı.

Karşıyaka takımı iki sezondur play-off oynuyor. En büyük avantajları uzun süredir aynı süredir aynı futbolcu grubuyla mücadele ediyorlar. Bu futbolda büyük bir avantajdır. Karşıyaka'nın üst sıraları zorlayacağını tahmin ediyorum.

İçel İdman Yurduspor, Isparta 32spor takımları iyi kadrolar kurdular. Çarşambaspor da yukarı sıraları zorlayacak sürpriz takım olabilir. Grupta şampiyonluk yarışı Esenler Erokspor ile Osmaniyespor arasında geçecektir. Osmaniyespor kadrosunu koruyup, nokta transferler yaparak çok iyi ve kaliteli bir ekip kurdu. Erokspor geçen sezon ki takımını büyük ölçüde değiştirdi. Geçen sezon ki kadrodan takımda Alper ile Abdurrahman kaldı. Elazığspor'dan da tanıdığımız Murat Kayalı kardeşimiz transfer edildi ancak şuan için kamuoyu ile paylaşılmayan ama benim bilgim olan 10-15 çok iyi transfer yapıldı. Çok yakında transferler açıklandığı zaman görülecek ki Erokspor takımı bu lig ve bu grup için ekstra bir takım oluşturdu' şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme