45 DAKİKASI MÜKEMMEL BİR MAÇ

Her hafta farklı 11 le maça çıkan Elazığsporumuzda bu hafta da geçen hafta 11 de oynayan Murat Kayalı ve Kenan Şahin kenarda yine geçen hafta Erciyes deplasmanına gö

TAKİP ET
Her hafta farklı 11 le maça çıkan Elazığsporumuzda bu hafta da geçen hafta 11 de oynayan Murat Kayalı ve Kenan Şahin kenarda yine geçen hafta Erciyes deplasmanına götürülmeyen Binya ön Liberoda Halil ise 1 hafta sonra kadroda.Anlayacağınız gibi 5 haftada bir teknik heyet her hafta farklı bir kadro deneme yanılma ile nereye kadar  merak ediyoruz.Seyircisiz bir maçta Ogün Temizkanoğlu ile ilk kez sahaya çıkıp İzmir'in güzide genç yabancısı olmayan Altınordu takımı karşısında hesaplar kazanılmak üzerineydi.Elazığspor ilk kez doğru bir tertiple sahaya çıktı.4 lü savunmanın önünde Binya ve Traore en uçta Mboussy arkasında ise Segbefıa oynadı.Bu tertip ilk devre itibari ile ilk dakikadan 45. Dakikaya kadar sahada istenilen her şeyi yaptı.5. dakikada Mboussy 32. Dakikada Segbefıa iyi oyunu golle süsledi.Sezon boyunca en iyi oyunu oynayan istediğini yapan topu kenarlara taşıyan ve defansın arkasına atılan toplara doğru koşular yapan çok rahat gol pozisyonuna giren bunların ikisini de gole çeviren Elazığspordu.Özellikle Halil ,Binya ve Traore takımın sigortası olurken Segbefıa ilk kez forvet arkasında oynadı çabukluğuyla golü yaptı.2. devre ne hikmetse oyunu kendi alanda kabul edip rakip takıma oynama alanı bırakması ve alanından çıkmakta zorlanmasını  anlamış değiliz.Baskı yediği anlarda Mboussyla ile bulduğumuz 3. Gol tamamen takımı rahatlattı.Son 20 dakikaya gelindiğinde doğal olarak Ogün hocanın oyuncu değişiklikleri olumlu etki yerine olumsuz etki yarattı.Özellikle uzatmanın son 2. Dakikasında konsantrasyon eksikliğinden kalemizde gördüğümüz iki gol oynanan  futbola yakışmadı.
                Kısaca maçı özetlersek bu ligin iyi ve sürpriz olan ekibi Altınordu karşısında iyi futbol ve bol gollü bir maç olması çokta beklenmiyordu.Ama Elazığspor bugün yeni hocasıyla seyircinin desteği olmadığı bir maçta oynadığı futbol göz kamaştırdı ve üstteki takımlarla puan farkını da belli bir seviyede tutmuş oldu.
                Maçın hakemlerine gelince Elazığspor 3-0 öne geçmesine rağmen hakemlerin kararları çok inandırıcı değildi.4. hakemde dahil olmak üzere gereksiz yetkiler kullanıp futbolcuları çileden çıkardı.Seyirci baskısı olmayan bir maçı daha iyi yönetebilirdi.

Bakmadan Geçme