41 Kere Maşallah

Bölgesel Amatör Ligi 2

TAKİP ET
Bölgesel Amatör Ligi 2. Grupta mücadele eden Elaziz Belediyespor ligin 5. Haftasında karşılaştığı İslahiyespor'u ikinci devre oynadığı etkili futbolla 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 2. sıraya yükseldi.

Doğukent çim sahada  oynanan maçta Elaziz Belediyespor 16. dakikada Adnan Kızılgöz'ün attığı golle  maçın ilk devresini 1-0 önde kapadı. İkinci yarının hemen başında  48. dakika da defansın hatasını affetmeyen İslahiye Spor'dan Ali Temiz skora denge getirdi 1-1.  Beraberlik golünden sonra oyunu rakip kaleye yığan  Elaziz Belediyespor'un etkili atakları sonuç verdi ve 63. dakikada Serdar Bakıl takımını yeniden öne geçiren golü attı 2-1.  Golden sonra oyunun kontrolünü tamamen  ele geçiren Elaziz Belediyespor'da  sağ kanattan Doğancan Akkaya'nın adrese teslim milimetrik pasında Kırgız forvet Kaiumzhan Sharipov'a kafayla sadece dokunmak kaldı ve skoru 3-1'e taşıdı. 3-1'den sonra maçın kontrolünü tamamen ele geçiren Elaziz Belediyespor'da  Kaiumzhan Sharipov maçın 83'üncü dakikasında ceza saha içinde yerde kaldı ve maçın orta hakemi  Kurtuluş Günçe tereddütsüz  beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Elaziz Belediyespor'un kaptanı Turan Ekici skoru belirledi 4-1.

Maçtan sonra açıklama yapan  Elaziz Belediyespor'un antrenörü Bülent Güllü ' 5 haftalık bir periyotu geride bıraktık. İlk 4 hafta alınan 8 puan var. Bu 3 maçı biz zirvedeki rakiplerimizle oynadık. Bu puanlar 10 ya da 12 de olabilirdi. Ama futbolun doğasında bunlar var. İslahiye maçı bizim kırılma maçımızdı çünkü; rakibimiz Karaköprü Bel. dün galip gelmişti. Maça ilk 15 dakika iyi başladık sonra rakip takım dengeyi yakaladı. İstenilen bir futbol ortaya ilk yarı koyamadık fakat rakibimizi de pozisyon dahi vermedik. İkinci yarı bireysel bir hatadan gol yedik ve oyun 1-1'e geldi. Kaliteli bir takımımız var ve biz oyundan kopmadık. Maçı kazandık sevinçliyiz önümüze bakacağız. Biz maçlara tek tek bakıyoruz. Bizim için her maç final. Zirveye yavaş yavaş yürüyoruz. Zirveye çıktığımızda da İnşdigerah bir daha kimseye bırakmayacağız' dedi.

Elaziz Belediyespor'un  Kırgız forveti Kaiumzhan Sharipov maçtan sonra yaptığı açıklamada 'Elazığ'da 3. haftam. Allah'ın izniyle ilk golümü attım, çok mutluyum.  Elazığ'da olduğum için mutluyum. Elazığ'ı beğendim, insanları çok iyi . Yavaş yavaş İnşdigerah şampiyon oluruz ve Allah'ın izniyle  profesyonel 3. lige çıkarız. Arkadaşlarım iyi, hocamız iyi İnşdigerah takım olarak  şampiyon oluruz' dedi.

 

Bakmadan Geçme