3.Yeşilyurt Kültür Kiraz Ve Spor Festivali Kortej Yürüyüşüyle Başladı

Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneği tarafından organize edilen 23

TAKİP ET
Yeşilyurt Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve İstanbul Yeşilyurtlular Derneği tarafından organize edilen 23. Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivalinin kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Malatya Valiliği önündeki 15 Temmuz Şehitler Meydanında davul, zurna ve halk oyunları gösteriyle başlayan kortej Öğretmenevi önünde tamamlandı. Kortej yürüyüşüne, Yeşilyurt Kaymakam Vekili Vedat Yılmaz, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Malatya Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin İl ve İlçe Başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu ve Meslek Örgütlerinin Başkanları, Fahri Nalbant Karakucak Güreşleri Ağası Kahraman Kavuk, Mahdigere Muhtarları, festival kapsamında düzenlenen sportif yarışmalara katılacak sporcular, Yeşilyurt Belediyespor Kulübü bünyesindeki takımların antrenörleri, sporcuları ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Akıl oyunları arasında önemli bir yere sahip masa tenisi sporunun toplumda yaygınlaşması amacıyla festival kapsamında yer verilen Ulusal Masa Tenisi Turnuvasına Elazığ, Bitlis, K.Maraş, Ağrı, Tokat, Sivas, Adıyaman, Ankara, Van, Samsun ve Malatya'dan çok sayıda sporsunun katılımıyla 7 ile 9 Temmuz Günleri arasında Tecde Spor Salonunda yapılacak.(iha)

Bakmadan Geçme