24 KASIM İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI DESTEK!

Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenci velileri ve okul idarecilerinin yoğun katılım sağladığı kampanyada çok sayıda giyecek ve gıda maddeleri toplandı

TAKİP ET
Okul Aile Birliği üyeleri, öğrenci velileri ve okul idarecilerinin yoğun katılım sağladığı kampanyada çok sayıda giyecek ve gıda maddeleri toplandı.

 

Toplanan yardımları 24 Kasım İlkokulu Okul müdürü  Cengiz Yazıcı, Okul Aile Birliği  Başkanı Murat Ünal, Okul öğretmenlerinden Seda Alişir, Emrullah Torlak ve okul öğrencileri tarafından Elazığ Naide Karakaya Okul Müdürü Hüseyin Çahan ve Müdür Yardımcısı Ahmet Öner tarafından tespit edilen yabancı uyruklu ailelere teslimatı yapıldı. 

 

Öğrencilerin ailelere yardım yaparken gözlerinde ki sevinç ve yardımlaşmanın verdiği haz duygusu görülmeye değerdi.

 

Okul Aile Birliği Başkanı Murat Ünal yaptığı açıklamada ' Her anne-baba çocuğunun paylaşmayı bilen, yardımsever bir insan olmasını ister. Çocuklara bu güzel duyguları öğretebilmek ancak bu ruh halinin sizin hayat tarzınız olmasına bağlıdır. İnsan sosyal bir varlıktır. İçinde yaşadığı toplumun bir üyesidir. Toplumsal duyarlık ve toplum olma bilinci ile çevrelerindeki olaylara duyarsız kalmamalıdır. İnsanlar, toplumda yaşanan bu üzüntü verici durumların, birbirlerinin dertlerini ve sıkıntılarını paylaşarak ve yardımlaşarak azalabildiğine inanmaktalar. Elazığ 24 Kasım öğrencilerimiz, idarecilerimiz ve velilerimizde bu yardımlaşma örneğini çok güzel bir şekilde yaptıkları bu anlamlı kampanya ile göstermiş oldular. Başta Okul Müdürümüz Cengiz Yazıcı olmak üzere bu kampanyada emeği geçen herkesi gönülden kutluyorum' dedi.

Bakmadan Geçme