Altıparmak: 'Eksiklerimiz var'

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mağlup oldukları Altınordu maçı sonrası üzgün olduklarını ifade etti Haber: Hüseyin Kabukçu Mağlup oldukları için üzgün olduklarını kayd

Altıparmak: 'Eksiklerimiz var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mağlup oldukları Altınordu maçı sonrası üzgün olduklarını ifade etti

Haber: Hüseyin Kabukçu
Mağlup oldukları için üzgün olduklarını kaydeden Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, “Futbolda bazen böyle maçlar var. Belki de hazırlık maçları da dahil tüm maçlarda girdiğimiz pozisyonu bir maçta girdik. 10-15 arası %100 pozisyon kaçırdık. Bir gol atmış olsak belki maçı çevirebilirdik. Futbol böyle bir şey. Gol atamazsanız rakibe direnç veriyorsunuz. İlk golü bulmamız gerekiyordu. Yan toplarda çalıştığımız ne varsa sahaya yansıttık. Bunun neticesinde 15’e yakın çok pozisyon kaçırdık” ifadelerini kullandı.
İlk maçların her zaman zor olduğunun altını çizen Altıparmak, “taraftarımız önünde galibiyetle başlamak istiyorduk. Bunun için çok üzgünüz. Taraftarımızdan özür dileriz ama biz böyle oynadığımız sürece belki bir tane maç kaybederiz, diğerlerini kazanırız. Eksiklerimiz var. Bunlar üzerinde çalışacağız. Sadece bir maç kaybettik. Bunun telafisini Eskişehirspor maçında inşdigerah telafi edip tekrar eski tempomuza kavuşacağız” diye konuştu.