Altınordu maçı biletleri satışta

TFF 1

Altınordu maçı biletleri satışta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 1. Lig’in ilk haftasında kendi sahasında Altınordu ile karşılaşacak olan Elazığspor’da bu maçın biletleri dün satışa sunuldu

Haber: Hüseyin Kabukçu
14 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’de Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmanın biletleri dün satışa çıkarıldı. Elazığspor Yönetim Kurulu’nun belirlediği Elazığspor – Altınordu maçı bilet fiyatları şöyle;
VIP Tribün: 50,00 TL
Kapalı Tribün:20,00 TL
Maraton Tribün:10,00 TL
Kale Arkası:5,00 TL
Misafir Tribün:5,00 TL
PASSOLİG Kart satış işlemleri ve biletleme işlemleri maç gününe kadar Atatürk Stadyumu’nda bulunan bilet gişesinden yapılacak.
GENEL BİLGİLER
Elazığspor Kulübü genel bilgiler başlığı altında yeni sezon bilet işlemleri hakkında şu açıklamayı yaptı;
“Elazığspor’a ait tribün biletleri tüm Passolig kartlar ile satın alınabilir. Kombine sahipleri tüm kartlara maçlık kombine transferi gerçekleştirebilir.
Altınordu Logolu passolig kart ile sadece misafir takıma ait tribünden bilet satın alınabilir.
Gişe çalışma saatleri hafta içi 09.00 saatleri arası hafta sonu 18.00 maç günü karşılaşmanın ilk yarısının sonuna kadardır.
Kişi Başı 5 bilet sınırı vardır.
7 yaş ve üzeri için Passolig kart ve bilet zorunludur.
Kapı açılış saatlerine Emniyet Güçleri karar verir. Aksi bir durum olmadığı taktirde maç
saatinden 2 saat önce kapılar açılır.
Passolig kartı eline ulaşmayan taraftarların maç saatinde 2 saat öncesine kadar tek geçişlik kartlarını stadyum gişelerinden teslim almaları gerekmektedir.
Biletlerinizi www.passo.com.tr haricinde N’Kolay satış noktaları ve 0850 7243344 no’lu çağrı merkezi üzerinden de alabilirsiniz.
Engelli tribün biletleri engelli tribün kapasitesi ile sınırlıdır. Engelli tribün girişleri için Passolig kart zorunluluğu bulunmaktadır. İlgili tribüne ait bilet yükletmesini stadyum gişesinden yaptırabilirsiniz. Engelli tribününden bilet alan taraftarlar biletleri transfer edemeyecektir.