Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan Ali Tekataş seçim çalışmaları kapsamında vatandaş ve esnaf gezilerine devam ediyor.

Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tekataş AK Parti’den belediye başkan aday adayı olduktan sonra şehrin çeşitli dinamikleriyle temaslarına hızlı bir şekilde devam ediyor. Vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Tekataş yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti.

“Bu aziz şehre hizmet etmek ümidiyle yola çıktığımız aday adaylığı sürecimizde Elazığlı hemşerilerimizin yoğun ilgisi, açık konuşayım, ciddi manada moral oldu. Ben tüm hemşerilerimize ilgi ve alakaları için çok teşekkür ederim.

Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

20 yılı aşkın bir süredir gerek Elazığ İl Bank Bölge Müdürlüğü görevimizde, gerek Van’daki genel müdürlük görevimizle Trabzon’daki genel müdürlük görevimizde elde ettiğimiz tecrübe bu güzel şehre hizmet etme yolunda en büyük avantajımız olacaktır. Kıymetli hemşerilerimizin kişisel kariyerim boyunca yaptıklarımızdan haberdar olması ve liyakat konusunda şahsımıza gösterdikleri teveccüh bu yoğun süreçte benim için moral kaynağı oldu.

Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

25 yılı aşkın meslek hayatımda edindiğim tecrübeyle söyleyebilirim ki, Elazığ’ın çözülemeyecek bir sorunu yoktur. Elazığ’ımızın ihtiyaç duyduğu tek şey tecrübe ve bu tecrübeyle sorunların üzerine gidebilecek cesarettir.

Bilgi, birikim, tecrübe olmadan cesaretin bir anlamı olmaz. Cesaretle sorunların üzerine gidemeyen tecrübenin bir katkısı olmaz. Son 20 yılda, başta 3 büyük şehir olmak üzere farklı şehirlerde edindiğim tecrübe bunu gösterdi.”

Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

ÇOK AVANTAJLI BİR COĞRAFİ KONUMDA OLAN ELAZIĞ SORUNLARLA ANILMAMALI

Açıklamalarına devam eden Tekataş Elazığ’ın coğrafi avantajlarına vurgu yaptıktan sonra şunları ifade etti:

“Elazığ’ın bölgesel avantajlarını hiç düşünmüyoruz. Birçok ili bağlayan Elazığ coğrafi avantajını fırsata çevirebilir. Böylelikle göç vermek yerine kaliteli göç alan bir il olabiliriz. Bu da şehrin büyümesini, belediye imkanlarının artmasını sağlayacaktır.”

Ali Tekataş Seçim Çalışmalarına Hız Verdi

EN BÜYÜK SERMAYEMİZ İNSAN KALİTEMİZ

“Bu şehrin kadim geçmişi, yetişmiş insan gücü en büyük sermayemizdir. Yetişmiş kaliteli insan gücünden faydalanmayan bir belediye anlayışı şehrin önünün açamaz. 20 yıllık tecrübeyle bir ilin karşılaşacağı teknik problemler zaten mesleğimizde karşılaştığımız konular. Ama emin olun ki benim en büyük sermayem bu şehrin güzel insanları olacaktır. Ben şu ana kadar ilimize hizmet etmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Amacımız belediye tarihi boyunca şehrimizde belirli bir seviyeye getirilen çıtayı zirveye taşımaktır.

Bu vesileyle, ilgi ve alakaları için bütün hemşerilerime çok ama çok teşekkür ederim.”