ALİ BABA'NIN ÇİFTLİĞİ GERÇEK OLUYOR

BAŞAK  MERAL GÜNDÜZ/Elazığ'da  gelen talep üzerine Cip Barajı Mesire Alanı yanında çeşitli hayvanların bir arada yaşadığı bir çiftlik kuruldu.

  ALİ BABA'NIN ÇİFTLİĞİ GERÇEK OLUYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çiftliğin sahibi Ruhi BAL gazetemize açıklamalarda bulundu;

 

HERŞEYİ ÇOCUKLARIMIZ İÇİN PLANLIYORUZ;

Çiftliğin   işletmecisi Ruhi BAL yaptığı açıklamada''Aileleriyle birlikte bahçelerine gelen ya da Cip Barajı Mesire Alanına pikniğe gelen çocuklarımız çiftliğimizi gezip eğlenceli saatler geçiriyor. Herşeyi çocuklarımız için planlıyoruz gereken düzenlemeleri de  en kısa zamanda tamamlayacağız..

Benim köyüm Harmantepe ama Balıkesir'de yaşıyorum orada çocukların ilgisini çeken çiftlikler var , vakitlerinin çoğunu oralarda geçiriyorlar, binicilik öğreniyorlar çok mutlu oluyorlar bu tarz bir çiftliği Elazığ'da neden faaliyete geçirmeyelim dedim ve ilk adımı attık.Çocukların  çevrelerinde rastlamadıkları türden hayvanların yanı sıra koyun, keçi ve tavuk gibi bildikleri hayvanları da görmek istediğini’’ ifade etti..

 

ÇİFTLİĞE ÇOCUKLUĞUMUZDAN HATIRLADIĞIMIZ ŞARKININ İSMİNİ VERDİK

Bal''Bir arada birçok hayvanın bulunması nedeniyle bahçeye çocukluğumuzdan hatırladığımız bir şarkının ismini verdik. Ali Babanın Çiftliğinde birlikte yaşayabilen ve çocuklar tarafından sevilen hayvanları bir araya getirdik. Bu hayvanlar birbirlerine zarar vermeden rahatça birlikte yaşayabiliyor.Ali Baba’nın Çiftliği’ni gezecek çocuklarımız ''Hayvanları yakından görme fırsatı bulacaklar,binicilik eğitimi alacaklar.. Çocuklara hayvan sevgisini aşılayacak ve hayvan korkusunu yok etmeye yönelik bir proje olarak göze batan Ali Baba’nın Çiftliği’ne birçok ziyaretçinin de gelmesini bekliyoruz.

 

DOĞAL BİR ORTAMDA KONUKLARIMIZI AĞIRLIYORUZ;

Bal:’’Rahatlıkla gezilebilecek olan Ali Baba’nın Çiftliği’nde yırtıcı olmayan birçok hayvan türüne çocuklar dokunabilme fırsatı bulacak.Hayallerini gerçekleştirmekten dolayı mutlu olan BAL,''Doğal bir ortamda gelen konuklarımızı ağırlıyoruz onların katılımlarıyla herşey daha güzel olacak''dedi.