Aksu'dan veda mesajı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şubesi 13. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığı Adnan Akbulut'a bırakan Atakan Aksu bir veda mesajı yayımladı

Aksu'dan veda mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şubesi başkanlığını iki dönem yürüten ve 13. Olağan Genel Kurul’da başkanlığı Adnan Akbulut’a bırakan Atakan Aksu bir veda mesajı yayımladı. Klasman Temsilciliği görevi nedeniyle başkanlığı bırakmak zorunda kaldığını belirten Aksu, bundan sonraki süreçte de maddi-manevi Elazığ hakemliğinin yanında olacağını kaydetti. Atakan Aksu mesajında şu ifadeleri kullandı:
“Ben şahsım adına bundan sonraki süreçte Türkiye Futbol Federasyonu Klasman Temsilciliği görevini yürüttüğümden ötürü bu güzel camiadan ve dernek başkanlığından fiilen ayrılmak zorunda kalıyorum. Bundan sonraki süreçte maddi-manevi her konuda camiamıza hizmet etmeye hazırım. Bize uzun yıllar bu camiaya hizmet etme onurunu kazandıran, güzel dostluklar biriktirmemizi sağlayan hakemlik camiasına bundan sonraki süreçte de her zaman aynı istekle ve gayretle yanında olmaya devam edeceğim. Gerçekleştirdiğimiz 13. Genel kurulumuzun tüm dernek üyelerimize hayırlı olmasını diler, bundan sonraki süreçte bütün üyelerimize hem görevlerinde, hem de hayatlarında başarılar dilerim. Katılımı ile bizleri onurlandıran tüm spor taban birliklerimize teşekkür eder, herkese sağlıklı günler dilerim.”
Ayrıca İl Hakem Kurulu Başkanı İnanç Özgen tarafından Aksu’ya emeklerinden ötürü plaket takdim edildi.